foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema 5“autonavigaatori valik-palun abi diskussioon Varia foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Algselt postitanud aigars Nii.. leidsime kirja üles ja vastasime. Rämpspostis oli miskipärast. näe kus foorum mõjub kohe :) , muidu ...
Kas keegi oskaks kommenteerida gps-i 6.0" Navigation System 6020 saidilt ŠŃпиŃŃ Š°Š²ŃŠ¾Š¼Š¾Š±ŠøŠ»ŃŠ½ŃŠµ GPS Š½Š°Š²ŠøŠ³Š°ŃŠ¾ŃŃ Šø каŃŃŃ. ŠŃŃŃŠøŠµ Š½Š°Š²ŠøŠ³Š°ŃŠ¾ŃŃ Š² Š*ŃŃŠ¾Š½ŠøŠø - 6.0" Navigation System 6020
Mingis mõttes võiks miinuseks lugeda TMC puudumist aga ehk keegi oskaks öelda, et kui sageli seda reaalselt üldse vaja on läinud. Kas ilma on ka võimalik. Saan aru, et ilma sõidad lihtsalt kuhugi ummikusse või ei tea remnditavat teelõiku ette.
Kas oleks mõistlik sellist seadet osta?
Palju on siin kommenteeritud firma Wayteq gps-i kuid seal on liiast palju pusimist, pane uus programm ja kaardid jne - kuna ma ise võhik, siis minu jaoks on see problemaatiline, otsi veel kedagi kes teeks jne.
Tänud ette vastajaile
RDS-TMC Traffic
Vahet pole kas Eesti või Ungaris üle käidud hiinlane . Kätte saades tahavad nad mõlemad järgi aitamist .
Kõik sõltub milleks sa seda gps -i vajad ?
Kas tahad ise katsedata ja tuunida ?
Kui ise tuunida ei taha on võib olla mõte vaadata hoopis Garmini või TomTom -i poole .
Ex nihilo nihil
Navi ostuga peab sellega arvestama, et tuleb ka edaspidi seda uuendada - ehitatakse uusi teid ja kaardid vananevad. Seega kui soovid navilt korralikku juhendamist, peavad ka kaardid olema võimalikult ajakohased. Kui omal teadmisi napib, siis tuleb lihtsalt see kellelgi asjatundjal lasta ära teha või siis muretseda navi (Garmin, TomTom või naviextras.com lehel toetatavad WinCE navid), millega saab ametlikult kaardiuuendusi teha. Kahtlen sügavalt, kas see ülaltoodud lingil olev isend nende WinCE mudelite hulka kuulub.
WayteQil muide on sama menüü, mis sellel ülaltoodud lingil oleval seadmel. Windows CE süsteem on sellel lahtine, mingit lahti lukustamist seade seega ei vaja. Sellele mingi naviprogrammi lisamine on imelihtne, paned selle mälukaardile ja menüüst valid navi teekonna ikooni kaudu välja exe faili, mis siis jääb põhinavigatsiooni programmiks. Muide, nagu ma Carworldi lehelt aru saan, müüvad nemad ka seda Wayteqi seadet koos Primoga. Piraatversioon see kindlasti küll on, kuna ametlikult müüakse WayteQ mudeleid vaid Sygicu tarkvaraga. Aga noh, põhimõtteliselt on programm ja kaardid kohe peal, seega saab kohe kasutama hakata. Sellel 6" ekraaniga mudelil on peal Ida-Euroopa riikide puhul TopMap kaardid. Need peaks enamuses küll asendama kas TeleAtlase või Navteqi kaartidega, kuna sisaldavad küllalt palju vigu.
TMC'ga on nii, nagu siin foorumis on kirjutatud, Ida-Euroopas töötab vaid Ungaris, Slovakkias, Tsehhis ja Sloveenias. Seega eestlasele, kes käib korra aastas autoreisil, suht tarbetu. Elab selle mõne ummiku ka kenasti üle. Lääne-Euroopas kindlasti hulga vajalikum, igatahes mitmetes saksakeelsetes foorumites on paljudele TMC väga tähtis. Aga samas, kui on valida, kas ilma või koos TMC'ga mudel, siis mina isiklikult võtaks muidugi koos TMC'ga.
Viimati muutis pets250; 15. juuli 2011 kell 01:54.
Seega saan aru, et valida võiks a“la TomTom 1000 või siis ka Navigon 70 vahel!?
Valik on lai: TomTom 1000, 1005, Via 125, Start 25, Navigon 70, Garmin 2450, 2460.
Mina Sinu asemel ostaks Aifuuni Prestigio mudeli ära, saad kõige soodsamalt, hetkel kõige uuemad kaardid peal ja küll hiljem saad abi ka kaartide uuendamisel. Naviextras toetab ametlikult Prestigio mudeleid ka, seega saad ka vajadusel hiljem kaarte raha eest osta.
http://www.euroretk.com/foorum/gps-s...00-btfmhd.html
See Prestigio 5500 tundub huvitav küll kuid kas sellel TMC töötas laitmatult või ei, ka see protsessor pidi probleemne olema ja ka see antenni signaal küsitav nagu Aifuun mainis.
Viimati muutis Andrei8; 24. juuli 2011 kell 09:13.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad