Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
MioPocket Lite
Tulemused 1 - 6 | 6-st
Tänu puu1tänu
  • 1 Postitaja Aifuun

MioPocket Lite

See on teema MioPocket Lite diskussioon Varia foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; MioPocket Lite on Xtyler92 (Simple unlock) esimene unlock, millele järgnesid mitmed teised unlock paketid WindowsCE peal töötavatele seadmetele, resolutsiooniga 480x272 ...

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Vaikimisi MioPocket Lite

MioPocket Lite on Xtyler92 (Simple unlock) esimene unlock, millele järgnesid mitmed teised unlock paketid WindowsCE peal töötavatele seadmetele, resolutsiooniga 480x272 ja 320x240 pixelit.

1. MioPocket Lite can be installed either as an SD-Card installation (runs from the SD card), SD-Free (runs from the flash drive) or SD-WiFi (runs from the SD card but WiFi related files are transferred to the flash drive to facilitate the use of WiFi SD cards). MioPocket Lite doesn't rename any files on your GPS which means a hard-reset will put your GPS back to factory specs.

2. MioPocket Lite supports the use of WiFi SD cards by transferring the necessary system files to your internal flash drive so you can remove the SD card that MioPocket Lite was installed on. These system files are only transferred to your flash drive if you indicate during configuration that you will be using a WiFi SD card.

3. If you perform a hard-reset and re-install MioPocket Lite, system files transferred to your internal flash drive will be automatically deleted before MioPocket Lite is re-installed.
    4. Internet Explorer, Opera & the nPOPuk email client are automatically transferred to your internal flash drive if you indicate that you intend using a WiFi SD card during the installation/configuration process.

5. The toolbar at the bottom of the MioPocket Lite page gives you access to features & applications including all the standard applications of the Mio menu, common settings utilities like Mio settings, Control Panel, Regedit, Windows Explorer etc., and a portal to Windows CE for people who either prefer a hands-on approach with the operating system or who will be using a WiFi SD card.

6. Windows CE's standard colours, wallpaper & startup sound have been customized to be more aesthetically pleasing. The startup sound is set to Windows Vista by default but XP's startup sound is also included. Additional wallpapers are also included.

7. There are a small number of other programs and utilities including WordPad, HPC Media Player, Calc98 and a dozen other small utilities which can be accessed via the Windows CE start menu.

8. MioPocket Lite now supports add-on modules which enhances MioPocket Lite by giving it a new look (skin) and additional utilities & games. You can download these modules seperately and install them either before or after MioPocket Lite has been installed.

EF vaatleja Krabat avatar
    Vanus
    43
    Reputatsioon
    0

Vaikimisi Vs: MioPocket Lite

Kas see asi on ainult Mio seadmetele? Või saan ka oma Beckeri sellega lahti?

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Tsitaat Algselt postitanud Krabat Vaata postitust
    Kas see asi on ainult Mio seadmetele? Või saan ka oma Beckeri sellega lahti?
    Saab küll ka Beckeri lahti. Proovisin seda oma Becker Z-103-e peal ja toimis küll. Graafiliselt isegi ilusam kui seda MioPocketi täisversioon. Installimisel pead ainult jälgima ja muutma Beckeri kohta käivad seadistused.
    Mälukaardi juurkausta kopeeritud failid MioAutoRun.exe ja MioAutoRun.mscr tuleb ümber nimetada vastavalt siis AutoRun.exe ja AutoRun.mscr. MortScript.exe jääb nii nagu on.
    Krabat tänab kasuliku postituse eest.

EF huviline Steel avatar
    Reputatsioon
    3

Ei hakanud uut teemat tegema arvan, et minu mure peaks sobima siia teemasse.
    ...olen juba paar päeva sudinud MioPocket Lite´ga (v.9.2), aga millegi pärast ei taha korralikult tööle minna.
    Seadmeks on Navigon 3310max (480x272), ilusti laseb ära installida, aga peale restarti kävitub jälle installikas...
    Ma olen varem ka MioPocket Lite installinud (seadmeks oli küll Navigon 2100, kui mälu ei peta), ei olnud probleeme, peale installi tegi restardi ja kõik töötas...
    Aga praegu viskab korraks installitud MioPocketi ette ja siis hakkab jälle installikat laadima... see tähendab seda, et taustal on installitud MioPocket...
    aga mingil põhjusel käivitub ikkagi installikas, varem pole sellist kala olnud...
    internetist otsides ei jäänud ka mingit tarkust ette, oskab siin äkki keegi asjalikku nõu anda?

Ette tänades,

ST

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

kustuta installifailid ära või miski autorun
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

EF huviline Steel avatar
    Reputatsioon
    3

Igaks juhuks on ka neid variante proovitud, aga nagu ma kirjutasin juba, peaks MioPocket peale installi ja restarti kohe normaalselt tööle minema, millegi pärast nüüd ei lähe.
    Tegelikult on mul probleemiks see, et eelpool kirjeldatud naviseadmel ei lülita Primo 1.1 navigaatorit välja, vaid teeb restardi.
    Sel põhjusel tahtsin MioPocketi peale panna, et see vähemalt lülitab naviseadme korrektselt välja.
    Ma enam ei mäleta kus mida muuta Primos, pole enam ammu vaja läinud peenemat näppimist
    tegelikult peaks saama Primos käsitsi midagi muuta, nii, et see mu naviseadme korrektselt välja lülitab
    ...mul ühes seadmes oli sama probleem, aga enam ei mäleta mis ma tegin
    sai netis ka otsitud, aga ei ole siiani leidnud sobivat abi, aga eks otsin edasi.

Tänan kaasa mõtlemast.

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. MioPocket 4
    Postitas Aifuun, foorumis Varia
    Vastused: 6
    Viimane postitus: 18. detsember 2011, 23:44
  2. MioPocket Mini
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 24. veebruar 2011, 02:32
  3. MioPocket 3
    Vastused: 28