Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Olen hädas
Tulemused 1 - 3 | 3-st

Olen hädas

See on teema Olen hädas diskussioon TomTom foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Tere targad. Mul selline mure, go1005 tuli uued kaardiparandused, aga kui hakkan neid laadima, siis ütleb, et oota. Ootan juba ...

EF vaatleja rajukas avatar
    Vanus
    60
    Reputatsioon
    3

Vaikimisi Olen hädas

Tere targad. Mul selline mure, go1005 tuli uued kaardiparandused, aga kui hakkan neid laadima, siis ütleb, et oota. Ootan juba tunni, aga kuidagi ei lähe edasi. Ütleb, et oota. Mida teha?

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Vaikimisi Vs: Olen hädas

Tsitaat Algselt postitanud rajukas Vaata postitust
    Tere targad. Mul selline mure, go1005 tuli uued kaardiparandused, aga kui hakkan neid laadima, siis ütleb, et oota. Ootan juba tunni, aga kuidagi ei lähe edasi. Ütleb, et oota. Mida teha?
    Kas varem on sul kaardiparanduste uuendamine toiminud või see antud seadmega esmakordne tegevus? Mis versioon kaardist sul seadmes on? Kui ver. 860.xxxx või 865.xxxx, siis nendele ei saagi enam kaardiparandusi tõmmata, sest TomTom´i poolt pandud piirang, et peale 1 aasta möödumist kaardiversiooni väljatulemisest kaardiparandusi alla laadida enam ei saa. Vist selleks, et ostaksid juba parem uue kaardi.
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

EF vaatleja rajukas avatar
    Vanus
    60
    Reputatsioon
    3

Vaikimisi Vs: Olen hädas

Mul on 875.3611 juulist 2011 ja kahe aastane vaba kaardiuuendused. Olen proovinud mitmeid kordi, aga laseb ikka oodata ja edasi ei lae .Olen oma oskustega ummikus.

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi
  •