Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
One xl ja iGo Primo ühildumine
Leht 1 - 2-st 12 ViimaneViimane
Tulemused 1 - 10 | 11-st

One xl ja iGo Primo ühildumine

See on teema One xl ja iGo Primo ühildumine diskussioon TomTom foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Tere. Olin ka vaimustunud i Go Primo võimalustest ning hakkasin suure hurraaga kohe tegutsema. et aga eelmisele softile uut peale ...

HLR
    HLR on väljas
    EF vaatleja HLR avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    0

Vaikimisi One xl ja iGo Primo ühildumine

Tere.

Olin ka vaimustunud i Go Primo võimalustest ning hakkasin suure hurraaga kohe tegutsema. et aga eelmisele softile uut peale panna ei saa siis tegin backup-i vanast ja kustutasin kogu sisu. Seejärel "lohistasin" Primo sisu sisse, muutsin .exe faili nime ja... midagi!
    Sain aru, et nüüd on asi päris nihu. Kas on mingi võimalus üldse, et One XL hakkab selle softiga tööle? Programmeerimisest ei jaga ma suurt midagi. Oma peaga ei oska midagi peale hakata.
    Pöördungi nüüd siin targemate poole, et midagi ikka päästa. Navil on lisaks 2GB SD kaart. Kasutan arvutiga ühendusel arvutis Ubuntu OS-i kui see midagi määravat peaks olema.
    Öelge nüüd, et ma keerasin asja lihtsalt nässu ja viska minema see navi nüüd
    Ma ei tea mida veel navi kohta lisada. Vist suht laialt kasutatav navi.

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Vaikimisi Vs: One xl ja iGo Primo ühildumine

iGO Primo kohe kindlasti ei hakka TomTom seadme peal tööle. Need totaalselt erinevad süsteemid. iGO Primo windowsi põhine ja TomTom Linuxil töötav. iGO Primo jaoks vajad WinCE 5.0 või 6.0 peal töötavat naviseadet.
    Seega võid aga rahumeeli TomTomi backupi tagasi seadmele panna ja antud seadet vanal viisil edasi kasutada.
    iGO Primo jaoks aga soeta uus seade, mis töötab WinCE 5.0 või veel parem WinCE 6.0 operatsiooni süsteemil, millel oleks operatiivmälu vähemalt 128 mb, resolutsioon 800x480 ja sisemälu soovitavalt 4 gb (kuid see pole nii kriitiline), neil seadmetel on niikuinii olemas ka mälukaardi pesa.
    HLR tänab kasuliku postituse eest.

HLR
    HLR on väljas
    EF vaatleja HLR avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    0

Suur tänu nõuande eest! Seda ma arvasin, et käki kokku keerasin :). Siiski - kui TomTom kasutab väidetavalt Linuxi põhist OS-i siis backup-i tehes täheldasin selles ka .exe faili. Faili nimi oli InstallTomTomHOME.exe. Kas see on siis ainult selleks, kui navi ühendada windowsi kasutava arvutiga, installib ta "automaatselt" kasutusprogrammi arvutisse või kasutab mingil moel navi seda programmi ise? Samas pole see võimalik kui TomTom kasutab Linuxipõhist OS-i.
    Ja üks küsimus veel. Kas on kuidagi võimalik ka reaalselt toimivat veoauto seadet sellele navile lisaks paigaldada? Ise. Minu kogemus on siiani näidanud, et nende "veoauto seadetega" teistel navidel (pean silmas konkreetselt Garmin Nüvi) võib ainult "lutsu visata". Samas kogemuse baasil võin öelda, et VDO Dayton-i navidel pole küll näinud veoauto seadeid, kuid kuidagi moodi tunneb ta ära, et veoautoga sõites saab ta aru veoautost ja ei saada ikka päris, näiteks Pariisi südalinnast läbi, mida teiste navide kohta öelda ei saa, millel pole samuti veoauto seadeid, kipuvad nad siiski Pariisi südalinna saatma, kuna leiab, et sealt on ikkagi kiirem tee kui kaarega minnes.

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Jah seal on sees üks exe fail, kuid TomTom ei kasuta seda küll kuidagi. Ma ei oskagi öelda, miks see InstallTomTomHOME.exe on seal. Linuxiga seotust pole sel ammugi mitte. Seega mõistatus.
    Veoauto seaded Ida-Euroopa poole peal vist ei tööta ühelgi navil. Vähemalt nii olen kuulnud. TomTomil kindlasti mitte, kuigi väidetavalt olevat veoautoinfoga kaetud kogu Euroopa 45 riiki.

TomTom veoauto laiendatud seadetega kaetud riigid: AT, BE, CH, DK, DE, ES, FR, HU, IE, IT, NL, LUX, SE, PT, UK. (Austria, Belgia, Šveits, Taani, Hispaania, Prantsusmaa, Ungari, Iirimaa, Itaalia, Holland, Luxemburg, Rootsi, Portugal ja Suurbritannia.)

EF liige tropp007 avatar
    Vanus
    52
    Reputatsioon
    4

Tsitaat Algselt postitanud Aifuun Vaata postitust
    Ma ei oskagi öelda, miks see InstallTomTomHOME.exe on seal.
    see on TomTomHome installikas. uutel enam cd kaasas pole .

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Tsitaat Algselt postitanud tropp007 Vaata postitust
    see on TomTomHome installikas. uutel enam cd kaasas pole .
    Jah, seda ma tean, et see HOME installikas, kuid mis on asja point, et see istub seadme sees, see on mõistatus.

EF fanaatik pets250 avatar
    Reputatsioon
    14

Jah, seda ma tean, et see HOME installikas, kuid mis on asja point, et see istub seadme sees, see on mõistatus.
    Tarkvara peab ju seadmega kaasas olema. Ühendad seadme arvutiga ära ja saad TomTomHOME'i arvutisse ära installida. Paljudel seadmetel pannakse tarkvara selliselt kaasa (usb mälupulgad, välised kõvakettad jms). Pole ju mõtet enam CD plaati kaasa panna, väikestel sülearvutitel pole ju enam ka CD/DVD lugejat. Netti ei pruugi ka ju kõigil kohe olemas olla, aga näiteks turvakoopia seadmest on mõistlik kohe ära teha. Seega minu meelest TomTomi poolt täiesti normaalne lähenemine.

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Arusaadav. Kuid mis mõte oli siis (nt GO 930) ka CD plaat HOME programmiga veel pakendisse kaasa panna? Topelt ei kärise. Ok, tegelt ega see polegi probleem, lihtsalt väike mõttearendus selle installika ümber.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tegelikult, kui Home installikas on naviseadme juurikas, siis arvutiga ühendades tarkvara kontrollib automaatselt kasutajaliidese olemasolu antud arvutis ja selle puudumisel pakub kohe automaatselt installeerimise võimalust. Aga, jah, ei mäletagi kuna oleks TomTom'iga Home tarkvara kasutanud....
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

Tsitaat Algselt postitanud Tossakas Vaata postitust
    . Aga, jah, ei mäletagi kuna oleks TomTom'iga Home tarkvara kasutanud....
    kusjuures vahel ikka läheb vaja - ainult üheks otstarbeks, kui vaja lemmikud (mida mõnel on ikka üle paarikümne ,et uuesti sissetoksida käsitsi) ümber tõsta kaartide vahel
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

Leht 1 - 2-st 12 ViimaneViimane

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi
  •