Otsisin sarnast teemat.. aga ei hakanud silma. Minu Tomtom go730 trafficus oli originaalis western and central europe 2GB v720.1803;navcore 8.010;boot 5.5120. Nagu ikka juhtub..niikaua kui kaardil oli autom uuendus,püsisid meie teed samad, niipea kui kaardi uuendus lõppes, ehitati valmis Mäo jne. Näppides aparaati, suutsin kogemata kaardi kustutada ning tagatipuks ka navcore ära rikkuda. Navcore sain tomtom homega nüüd uue see on versioon 8,351.. kuna mul lähiajal tegelikult pole plaanis välismaale minna...heal juhul õele soome külla, siis tegelikult nii suure mahuga kaarti nagu praegu westen pakub, pole mulle vaja ja pealegi ei mahu need mu 2Gb sisse ära. Lolli peaga ostsin Tomtomile kaasa ka 2 GB kaardi, mitte 4, mida hetkel oleks vaja.; paigaldasin kaardile nüüd DE_AT_CH and eastern europe kaardi versiooniga 850,2781 ja tundub, et see võtab kõigest 588 MB. Millist kaarti teie soovitaksite selele aparaadile ja kas oleks mõtet piiluda mõne teise aparaadi navcoret? MIskipärast uued versioonid Western & eastern europe kaardid ületavad seda neetud 2 Giga..mis mul korraga saada oleks..
Tore kui keegi nüüd aru ka sai midagi![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
; paigaldasin kaardile nüüd DE_AT_CH and eastern europe kaardi versiooniga 850,2781 ja tundub, et see võtab kõigest 588 MB. Millist kaarti teie soovitaksite selele aparaadile ja kas oleks mõtet piiluda mõne teise aparaadi navcoret? MIskipärast uued versioonid Western & eastern europe kaardid ületavad seda neetud 2 Giga..mis mul korraga saada oleks..

Vasta tsitaadiga
Pane 10 euri otsa ja saad 18 kuulise uuendusteenuse otsa:D Kahju, et Garmin nii halvasti Eesti keelt räägib. Muidu oleks juba ammu selle ostnud.

Järjehoidjad