Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
MyTomTom veebikeskkond
Tulemused 1 - 9 | 9-st

MyTomTom veebikeskkond

See on teema MyTomTom veebikeskkond diskussioon TomTom foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Põgus ülevaade TomTom'i uuest veebikeskkonnast MyTomTom, ainult mille kaudu on võimalik uuendada GO 1000, GO 1005 ja VIA seeria seadmeid ...

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Vaikimisi MyTomTom veebikeskkond

Põgus ülevaade TomTom'i uuest veebikeskkonnast MyTomTom, ainult mille kaudu on võimalik uuendada GO 1000, GO 1005 ja VIA seeria seadmeid ning tõenäoliselt tulevikus ka kõiki tulevaseid naviseadmeid. Nagu teada, ei ole uue põlvkonna TomTom seadmetel enam mälukaardi pesi ja seda just eelkõige piraatluse vältimiseks.
    Kuna MyTomTom veel korralikult ei tööta, siis hetkel on valikuliselt olnud võimalus olnud uuendada seadme navcore versiooni. v 10.110 versiooni omanikud saavad lisada juba kolmanda te osapoolte huvipunkte ja kiiruskaameraid seadmesse, kuid kaardiuuendused veel ei tööta ka nendel.

Milline näeb välja ja MyTomTom keskkond ja kuidas see toimib. Kõigepealt tuleb arvutisse installeerida samanimeline programm - MyTomTom, hetkel on uusim versioon 3.0.2.267. Programm on ise ülimalt lihtsa ülesehitusega ja selle ülesanne ongi tekitada side naviseadme ja MyTomTom veebikeskkonnaga, kus toimub edasine ja reaalne protseduur - seadme versiooni tuvastus, andmete kontroll ja uuendamine. Programmi on võimalik seadistada arvuti käivitamisel automaatselt käivituma, sellisel juhul TomTom seadme arvutiga ühendamisel tekitab automaatselt ühenduse MyTomTom veebikeskkonnaga. Omama peab ka TomTom kontot, TomTom'i lehel saab selle luua, kui seda veel ei ole.

1.PNGveebikeskkond.JPGversioon.JPG

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Vaikimisi Vs: MyTomTom veebikeskkond

TomTom on taas lisanud mitmeid uusi võimalusi myTomTom keskkonda. Lisandunud on kaardiuuenduse ostmise (Map Update Service purchase) ja üksiku kaardi ostmise võimalus (Single map purchase). Esialgu küll vaid Inglismaa ja Hollandi kasutajatele, aprillis ka kõigile teiste riikide kasutajatele kättesaadavad.

EF vaatleja rmati avatar
    Reputatsioon
    0

ikoon 9 Vs: MyTomTom veebikeskkond

Minu Go1000 jaoks asi ei toimi kohe mitte kuidagi. Seeria nr, algab TC-ga. Varsti saab juba 90 päevane 2aastase kaardiuuenduste koodisisestamise aeg läbi. Koodi sisestada pole võimalik. Asi ikka väga käest ära neil. Olen Tommis päris kõvasti pettunud. Siiani pidasin asja parimaks omataoliste seas aga nüüd asi ikka kõik piirid ületanud.
    Läbi aegade on omatud erinevaid mudeleid: PDA TomTom , OneXL, GO910, GO940.
    Ja siiani pole muret nagu olnud - pigem positiivsed emotsioonid.

Oleks asjaga viitsimist jamada siis tuleks firma kohtusse kaevata. Nii ikka ei saa et lased seadmed müüki ja siis vaatad mis saab. Kas saab toe tööle või mitte.

rakendus: 10.022574650.29 boot: 534808 kaart: Europe v.850.3018
    mul oli 940-l ka uuem kaart 8.55
    Viimati muutis rmati; 28. märts 2011 kell 10:46.

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Ka minu GO 1005 ei saanud pikka aega navcore ja kaardi uuendusi. Siis aga suhtlesin klienditoega ja sealt anti juhiseid, mida teha.

Tööle sain nii, et myTomTom'is kustutasin settings - cache - empty the cache, veebibrauseris kustutasin samuti vahemaälu, cookied jne, seadmes tegin hard reseti, hoidsin all on/off nuppu mingi 15 sekundit (kuni seade uuesti käivitus), taastasin seadmes tehase seaded ja seejärel ühendasin seadme taas arvuti taha myTomTomiga ning uus navcore ja kaart v865 tulid ka minu seadmele alla.

Jah, olen sinuga nõus, et neil on klienditoe ja suhtumisega probleeme, kuid TomTom on ikkagi üks parim navi. Parimaks tituleeriksin ungarlaste iGO Primo ikkagi, kuid TomTom on lihtne, teekonna planeerimine täpseim ja parim, IQ Routes tehnoloogia ja täpsemad kaardid, need ületavad ka Primo minu arust. See subjektiivne arvamus. Olen ka ise TomTome pidanud mitmeid (XL, 730, 930 ja nüüd 1005) Usun, et teen seda ka edaspidi. Mis siis et pettumus suur, plussid kaaluvad asja siiski üle.

Aga sa kirjuta TomTom supportile (klienditoele), et kaardiuuenduse koodi sisestamise aeg saab läbi ja nad peaksid seda sul pikendama. Minul taheti selle küsimuse peale tõestust, et olen antud seadme omanik ja fotosid karbist ja tšekist, juhul kui ma enne aja lõppu seadet uuendama ei saa, kuid kõik läks kenasti ja seda polnudki vaja.

EF vaatleja rmati avatar
    Reputatsioon
    0

Tänud Aifuun !

Saingi asja korda.
    Olen korduvalt teinud cache puhastust ja hard resetit aga ei teinud tehase seadete taastamist.
    Peale seada hakkas asi toimima.

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

myTomTom versiooni uuendus. v3.0.2.286 on uusim versioon.

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

myTomTom versiooni uuendus. v3.0.2.319 on uusim versioon. Kahjuks ei loe kuskilt välja, millised on muudatused võrreldes eelmise versiooniga. Visuaalselt pole lisandunud midagi.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Kuidas sellest myTomTom veebikeskkonnast väljumisega lood on - kas TomTomHome'st pärit "Mahasõit" on säilinud või on midagi andekamat selle klahvi asemele välja mõeldud?
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Ei, selle asemel on kenasti Close nagu peab olema. Eestikeelset kasutajaliidest veel pole. Saad valida riigiks Eesti, kuid keel selle juurde on inglise.

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. Navigon kaardiparanduste veebikeskkond
    Postitas Aifuun, foorumis Kaarditootjad
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 12. september 2010, 22:56
  2. TOPMAP kaardiparanduste veebikeskkond
    Postitas Aifuun, foorumis Kaarditootjad
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 27. juuli 2009, 13:57

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused