Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
TomTom GO 930T ja Nokia E60
Leht 1 - 3-st 123 ViimaneViimane
Tulemused 1 - 10 | 25-st
Tänu puu2tänu

TomTom GO 930T ja Nokia E60

See on teema TomTom GO 930T ja Nokia E60 diskussioon TomTom foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Olen nüüd juba paar päeva uue ülalmainitud isendi omanik :) Aga on ka üks mure, ei õnnestu kuidagi siduda navi ...

EF huviline ilmar avatar
    Vanus
    47
    Reputatsioon
    3

ikoon 4 TomTom GO 930T ja Nokia E60

Olen nüüd juba paar päeva uue ülalmainitud isendi omanik :)
    Aga on ka üks mure, ei õnnestu kuidagi siduda navi ja moblat omavahel, et saada üle sinihamba netti, helistamise osa töötab ilusti.
    Enne ostu, sai veel näidist kaupluses testitud, siis õnnestus sidumine, minu seadmega mitte, kahjuks ei vaadanud ma selle näidise tarkvara versiooni, minu seadmel on 8.351.
    Kas on kellegil sama ette tulnud või olen mina sellega murega üksi?

EF regulaarne liige vaana avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    6

Vaikimisi Re: TomTom GO 930T ja Nokia E60

Ja go 940 vist ei toeta üldse üle mobla toimimist.
    920 mul ka ei ühenda,jääb mingil protsendil seisma ja kogu lugu.

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Ka mul endal oli enne iPhone'le üleminekut sama kombinatsioon ja ka sama mure kusjuures, sidumine esimesel katsel võttis Nokia E60-ga meeletu aja ja lõppes tavaliselt erroriga. Protsent kui hästi mäletan, oli 65%, kus asi toppama jäi ja error tuli. Vanema navcorega see isegi pika pusimise peale õnnestus, kuid ei mäleta enam navcore versiooni. Proovi manuaalsel teel sidumist. Minu teada oli seal ka see variant, kui esmakordel sidumisel veateade tuli. Kahjuks tõesti täpsemalt enam ei mäleta. Tahtsin lihtsalt teada anda, et sa pole selle probleemiga esimene.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tsitaat Algselt postitanud ilmar Vaata postitust
    Enne ostu, sai veel näidist kaupluses testitud, siis õnnestus sidumine, minu seadmega mitte, kahjuks ei vaadanud ma selle näidise tarkvara versiooni, minu seadmel on 8.351.
    Kas poes katsetasid konkreetselt oma telefoniga? TomTom´i koduleht ei näita üldse Nokia E60 ühilduvust TomTom seadmetega, mis ei tähenda jälle , et see ei toimiks. Ammu teada ju see nende aeglane info liikumine oma veebis.
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

EF huviline ilmar avatar
    Vanus
    47
    Reputatsioon
    3

Nüüd tekkis mul uus küsimus, kas kellegil on üldse õnnestunud ülalmainitud seadet ja moblat siduda ning mis marki mobla selleks oleks sobivaim?

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Tsitaat Algselt postitanud Tossakas Vaata postitust
    TomTom´i koduleht ei näita üldse Nokia E60 ühilduvust TomTom seadmetega, mis ei tähenda jälle , et see ei toimiks. Ammu teada ju see nende aeglane info liikumine oma veebis.
    Töötab kindlasti, võin seda omast kogemusest öelda, kuid alates navcore v8.300 vist hakkas jama, et bluetooth ja helistamine töötas, samuti telefoni raamatu kopeerimine TomTomi töötas, kuid TomTom teenused nagu ilmateade, buddies jne ei töötanud. Erroriks tuli, et antud teenuste toimimiseks vajalik kontakteeruda oma teenusepakkujaga vms. Parandage kui eksin. Kahjuks ma ei saa enam katsetada, kuna pole TomTomi hetkel.
    Sobivuse koha pealt veel niipalju, et mul ka teine TomTomi andmetel 100% sobiv telefon Sony Ericsson K700i käitus samamoodi ja ei ühendunud GO930-ga.
    Meenus veel selline asi, et E60 ühendamisel valisin TomTom seadetest telefoniks Nokia N95 ja siis vist ühendus. Võib proovida.

EF huviline ilmar avatar
    Vanus
    47
    Reputatsioon
    3

Kas poes katsetasid konkreetselt oma telefoniga? TomTom´i koduleht ei näita üldse Nokia E60 ühilduvust TomTom seadmetega, mis ei tähenda jälle , et see ei toimiks. Ammu teada ju see nende aeglane info liikumine oma veebis.
    Jah mobla oli see sama ja automaatne sidumine ei õnnestunud esimesel korral, valisin nimekirjast E65 ning toksisin need seaded käsitsi läbi, midagi muutmata.
    Kodus olen proovinud ka veel E51 ja E71'ga, aga tulemus on sama, jääb 65% seisma

EF huviline ilmar avatar
    Vanus
    47
    Reputatsioon
    3

Tsitaat Algselt postitanud Aifuun Vaata postitust
    Töötab kindlasti, võin seda omast kogemusest öelda, kuid alates navcore v8.300 vist hakkas jama, et bluetooth ja helistamine töötas, samuti telefoni raamatu kopeerimine TomTomi töötas, kuid TomTom teenused nagu ilmateade, buddies jne ei töötanud. Erroriks tuli, et antud teenuste toimimiseks vajalik kontakteeruda oma teenusepakkujaga vms. Parandage kui eksin.
    Just nii moodi väitis ka minu tommikene.
    Kahjuks minu olematu ingliskeele oskus ei luba mul ka üjhendust võtta tomtom'i suppordiga.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tsitaat Algselt postitanud ilmar Vaata postitust
    Jah mobla oli see sama ja automaatne sidumine ei õnnestunud esimesel korral, valisin nimekirjast E65 ning toksisin need seaded käsitsi läbi, midagi muutmata.
    Võibolla mul nüüd loll pakkumine, aga seal kuskil on säte "Keela /luba traadita andmeside". Kas sealt on ühendus lubatud? See ei ole seotud Bluetooth telefonikõnedega!
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

EF huviline ilmar avatar
    Vanus
    47
    Reputatsioon
    3

Võibolla mul nüüd loll pakkumine, aga seal kuskil on säte "Keela /luba traadita andmeside". Kas sealt on ühendus lubatud? See ei ole seotud Bluetooth telefonikõnedega!
    On lubatud.

Leht 1 - 3-st 123 ViimaneViimane

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. Vastused: 0
    Viimane postitus: 29. oktoober 2009, 00:43

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi
  •