Tere. Ehk on kellelgi kogemusi kui tt ei leia sateliite.Olen ephem nii kustutanud, kui laadinud uued gpsfix. Olen cored uuesti pele laadinud 9.025;9041 ei midagi lasin ka uue Bootloader version=5.5259 ikka ainult otsib.
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema tt730 ei leia sateliite diskussioon TomTom foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Tere. Ehk on kellelgi kogemusi kui tt ei leia sateliite.Olen ephem nii kustutanud, kui laadinud uued gpsfix. Olen cored uuesti ...
Tere. Ehk on kellelgi kogemusi kui tt ei leia sateliite.Olen ephem nii kustutanud, kui laadinud uued gpsfix. Olen cored uuesti pele laadinud 9.025;9041 ei midagi lasin ka uue Bootloader version=5.5259 ikka ainult otsib.
Tee kaardikaustast backup ja seejärel TomTom'ile nn format c: (FAT32 ning ära vali Quick format vaid täis format) ning seejärel ühenda HOME'ga ja lase uuesti originaalsoft peale ja kopeeri kaart uuesti seadmesse ja vaata mis siis teeb.
jäi enne kirjutamatta, et tegin formati küll kiirega aga proovin uuesti täis format teha
üks variant veel mida tomtom-i helpdesk pakub:
STEP 1 Delete the Quick GPS files
- Close TomTom Home from the System tray on your computer by right clicking on the tomtom icon in the bottom right corner of windows(near the clock).
- Open 'My Computer', you will see the TomTom there as a removable disk. Double click into it.
- You should see a folder called 'ephem'. Please delete this folder
- Open 'My Documents/tomtom/HOME/Downloads' and delete the folder "ephemeris"
STEP 2 Udpate your device
- Go to START>ALL PROGRAMS> TOMTOM>HOME2
- When TomTom Home is open, click on 'Update my Go/One/Rider'
- The Quick GPS fix should be offered to you again, please install it
oled lahenduse saanud? - kui ja siis anna ka siin teada, teistele abiks
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad