Mure selline , et ostetud tomtom USA-st aga tahaks nüüd Eestis/Euroopas kasutada. Kas keegi oskab aidata juhistega kuidas ise kaarti peale panna. Tänud ette.
Jim
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema TomTom One diskussioon TomTom foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Mure selline , et ostetud tomtom USA-st aga tahaks nüüd Eestis/Euroopas kasutada. Kas keegi oskab aidata juhistega kuidas ise kaarti ...
Mure selline , et ostetud tomtom USA-st aga tahaks nüüd Eestis/Euroopas kasutada. Kas keegi oskab aidata juhistega kuidas ise kaarti peale panna. Tänud ette.
Jim
legaalne variant - ostad tomtom home kaudu eastern europe kaardi
mitte niiväga legaalne - tõmbad netist sama asja ja aktiviseerid easyusetoolsi nimelise vidinaga
Nüüd võimalik sobitada 3.5" ekraanile ka selline ekraanipilt nagu on v9 tarkvaral
Viimati muutis aikkuu; 12. veebruar 2010 kell 18:07.
Nii '
tomtom one v2
navcore 9.026.483454
kaart 855.2892
boot 5.5229
Toimib seni kuni aadressi sisestama hakkan, siis jookseb kokku. Minu mõistus sai otsa. Targemad ehk aitavad
mapsettingsi kustutamisest piisas, ehk kellegil veel kunagi abix
Kas keegi õpetaks kuidas saaks one xl mälukaardile euroopa kaarti peale panna .Olen proovinud aga ei toimi. Või kust leiab eesti keelse õpetuse algusest lõpuni
olen otsinud aga sellist nullist õpetust pole leidnud kus selgelt lahti kirjutab
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad