Tere,
Kunagi ostetud Binatone A350, täidab oma töökohustusi igapäevaselt ja ajab niiöelda asja ära. Mingi hetk tekkis tunne, et kaardid on vananenud (paljud teed pole märgitud nii Eestis kui Soomes jne) ja võiks neid uuendada. Muidugi see ebaõnnestus ja kuna backup oli alles, sain seadme jälle vanamoodi tööle. Kuna kuidagi olin Anne ja Jüri hääled ära suutnud kaotada, siis hakkasin jälle foorumeid kammima, et kuidas neid tagasi saada ja ühtlasi ka seadme firewaret ja kaarte uuendada. Asi lõppes jälle sellega, et "kaarte ei leitud". Nüüd kadus isegi backupi fail ära:) - oma viga. Ok, see on teises arvutis Soomes alles, aga sellegipoolest - ma tahan uut tarkvara koos uue(ma) Euroopa kaardiga. Ja fakt on see, et mul läheb selle jaoks liiga palju aega, et kõik juhendid ja foorumid läbi kedrata ja juhtme otsas jamada - no ei saa aru sellest aparaadist...
On keegi, kes viitsib mõni õhtu võtta aparaat oma kätte, juhtmega teha talle 1:0, mille tulemusel oleks uus firmware, uuem kaart ja kõik toimiks nii nagu vaja (eesti keelne Anne ja Jüri, kiiruskaamerad jne)?
Muidugi töö ja vaeva kompenseerin kas siis asjades (õlled:)) või paberis (raha:)).
Kontakt: vanapood@hot.ee või siin,
tänud.

LinkBack URL
About LinkBacks

Vasta tsitaadiga

Järjehoidjad