Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Prestigio 5120
Leht 1 - 3-st 123 ViimaneViimane
Tulemused 1 - 10 | 29-st
Tänu puu2tänu

Prestigio 5120

See on teema Prestigio 5120 diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Mure selline, et igasuguste erinevate, navigeerimis tarkvarade katsetamiste tagajärjel asi ei toimi! Iseenesest on viga lihtne aga...Arvuti OS (win7) ja ...

EF vaatleja tomtec avatar
    Vanus
    39
    Reputatsioon
    0

Vaikimisi Prestigio 5120

Mure selline, et igasuguste erinevate, navigeerimis tarkvarade katsetamiste tagajärjel asi ei toimi! Iseenesest on viga lihtne aga...Arvuti OS(win7) ja wince6 üksteist ei leia. Näeb küll aga windows mobile device center'ga 6.1 ei ühenda. Google otsisin abi aga ei leidnud või siis otsisõnad olid valed. Ühesõnaga! Mismoodi neid omavahel ühendada, et ma saaks wince kaustadele ligi.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Vaikimisi Vs: Prestigio 5120

Tsitaat Algselt postitanud tomtec Vaata postitust
    Mure selline, et igasuguste erinevate, navigeerimis tarkvarade katsetamiste tagajärjel asi ei toimi! Iseenesest on viga lihtne aga...Arvuti OS(win7) ja wince6 üksteist ei leia. Näeb küll aga windows mobile device center'ga 6.1 ei ühenda. Google otsisin abi aga ei leidnud või siis otsisõnad olid valed. Ühesõnaga! Mismoodi neid omavahel ühendada, et ma saaks wince kaustadele ligi.
    Kuni siin midagi targemat pole välja pakutud, siis oli vist seadme menüüdes valikuvarjant, et kas ühenduda arvutiga läbi windows mobile device center'i või näitab seadet arvutile kui välist kettaseadet. Kui Sul hetkel valitud see viimane, siis võiksid proovida naviseadet vaadata läbi windows exploreri näiteks. Samas mäletan ka ise, et olen Prestigio ühendamisega hädas olnud.
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

ühes vene foorumis kirjutatakse selle kohta nii -
    Включить навигатор, в меню -Инфо- Настройки USB - Внешняя память -нажать. Потом подключитесь к компу. Навигатор должен определиться как 2 внешних диска. Для коннекта в ActiveSync в настройках USB нажать на ActiveSync.Подключиться к компу и запустить одноименную программу, если не запустится сама.
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

Vanus
    39
    Reputatsioon
    0

Tossakas! Räägi lähemalt mismoodi läbi exploreri. Hetkel ei mõista mitte kui midagi:) windows mobile device center ühendab ainult 1-2 sek ja siis ütleb jälle not connected. Eriliselt pitsakas apastraat on:)

Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tossakas! Räägi lähemalt mismoodi läbi exploreri. Hetkel ei mõista mitte kui midagi:) windows mobile device center ühendab ainult 1-2 sek ja siis ütleb jälle not connected. Eriliselt pitsakas apastraat on:)
    Ega seal muud ei olegi, kui Windows Exploreri vasakus ääres on valiku "Arvuti" all kõik arvutis või sellega ühendatud kettaseadmete nimed. Kui seal on ka mis iganes nimega sinu naviseade kirjas, siis vajutad sellele ja saad ka andmetele ligi. Exploreri asemel võib kasutada millist iganes failihaldus tarkvara.

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

kas sul navi seadete all pole valikut - Navigation path - mingil prestigiol oli, aga krt ei mäleta marki
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

EF vaatleja bond avatar
    Reputatsioon
    2

Lükkasin huvi pärast oma 5120 win 7le taha,activesynci reziimis ei tunne ära,ütleb et driverit pole.Usb reziiimis pääseb ainult naviprogrammini.

Vanus
    39
    Reputatsioon
    0

nii! Ma olen nüüd niikaugele jõudnud, et näeb küll. Aga ligi ei lase. Ütleb:kas seade ei vasta või on lahti ühendatud. Midagi sinna kopida ei saa, ega vaadata:(..Minu mõistus on otsas. Krt tema pärast ma omale XP ka installima ei hakka:)

Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

nii! Ma olen nüüd niikaugele jõudnud, et näeb küll. Aga ligi ei lase. Ütleb:kas seade ei vasta või on lahti ühendatud. Midagi sinna kopida ei saa, ega vaadata:(..Minu mõistus on otsas. Krt tema pärast ma omale XP ka installima ei hakka:)
    No võid veel sellist asja katsetada, et kui seade on arvuti taha ühendatud ja activesync käivitatud, siis teed naviseadmele nupust restarti. Mul win7 alla ühe vana Prestigio Geovision 350'ga nii õnnestus ühendus saada. Mitte küll igakord, aga siiski. Igaljuhul oli too seade igavene nuhtlus.

EF vaatleja bond avatar
    Reputatsioon
    2

Ma ei tea,kui õige asi see on,aga kirjas on,et driver prestigio 5120-le;
    http://edriver.tk/?p=913
    Viimati muutis bond; 6. juuni 2011 kell 23:45.

Leht 1 - 3-st 123 ViimaneViimane

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. Prestigio 430 elustamine
    Postitas navikunn, foorumis Probleemid naviseadmetega
    Vastused: 10
    Viimane postitus: 10. aprill 2012, 13:07
  2. GPS Prestigio 5500BTFMHD
    Postitas ats, foorumis Varia
    Vastused: 32
    Viimane postitus: 8. jaanuar 2012, 09:47
  3. Prestigio Geovision 5120
    Postitas GPSBaltic, foorumis Nav N Go
    Vastused: 4