kui on ametlik müüja, siis küsida nende käest supporti. aga kui ei ole siis pead leidma teise tee
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
2tänu
See on teema Prestigio 5120 diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; kui on ametlik müüja, siis küsida nende käest supporti. aga kui ei ole siis pead leidma teise tee...
kui on ametlik müüja, siis küsida nende käest supporti. aga kui ei ole siis pead leidma teise tee
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
Ex nihilo nihil
Ostsin elionist selle. Kirjutasin neile ka sellest probleemist.
See pakutud link naviextra foorumile on juba läbi uuritud. Neil on hästi mõtekas foorum - igale küsimusele on vastuseks, et pöörduge supporti poole. Kui nad jagaks mõnda vastust avalikult oleks ilmselt neil vähem tööd :D
Igatahes pöördusin ka sinna naviextra supporti aga tundub, et neil läheb vastusega päris kaua aega või neil puudub vastus.![]()
Please be sure that you are connecting your device in MASS STORAGE (external disk) mode, otherwise it won't be recognised (in ActiveSync mode).
Ex nihilo nihil
teine tee on mitte just kõige legaalsem ja õpetusi leiab see kes otsib õigest kohast![]()
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
seda ma mõistan, et see kõige legaalsem ei ole aga tundub, et tegu on järjekordselt seadmega, mida legaalselt update'ida ei ole võimalik. Siiani ei ole aga veel ühtegi lahendust google'ist leidnud. (pole õiget otsingu sõna leidnud).
See valmistab muidugi suurt pettumust. Ma olen nõus maksma selle eest, et oleks legaalne värk aga tootjad ise ei võimalda mulle seda. Sama teema on ka minu nuti telefoniga. Tootja ei võimalda legaalseid uuendusi, seega olen kohustatud modima. See on aga jube tüütu tegevus.
Täielik rage against the machine hakkab minus välja lõõma :D
No kui tootjad ei võimalda ja garantiist ükskõik siis võid ju seda kasutada UPLOAD.EE - Lae alla GV5120_A4_FW.rar ja suvalise primo sd-le panna ja navi tee ette ja kõik ok.Ja kaarte ja primot saad ka suvalisel hetkel vahetada.Aga ära unusta vanasõna,et kõik käib sinu enda vastutusel ja ei kuulu edasi vaidlemisele.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad