Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Prestigio 5120 - Leht 2
Leht 2 - 3-st EsimeneEsimene 123 ViimaneViimane
Tulemused 11 - 20 | 29-st

Prestigio 5120

See on teema Prestigio 5120 diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; natuke netis kaevatud ja ei taha küll norida aga miks te mehed siis näiteks seadme enda menüüs (Settings-info-navigation path) ei ...

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

Vaikimisi Vs: Prestigio 5120

natuke netis kaevatud ja ei taha küll norida aga miks te mehed siis näiteks seadme enda menüüs (Settings-info-navigation path) ei käivita suvalist navi exet? kama kõik sd-kaardile ja las see sisu olla . kui sinna ikka vajadus siis mälukale miski ceexplorer ja see käima lasta ja edasi toimetada juba seadmes endas
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

EF vaatleja tomtec avatar
    Vanus
    39
    Reputatsioon
    0

Oleks kõik nii lihtne! Lolli peaga formattisin ka dataflash ketta ära. Ei süvenenud ketta tähisesse st ajasin segamini. Vaja dataflash kirjutada tee kus kohast infi lugeda. Tänu sellele ei lase ka SD lugeda. Sp ma tahangi Wince sisse pääseda. Või ma tegutsen valel teel!? Äkki on mingi lihtsam moodus?

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Tsitaat Algselt postitanud tomtec Vaata postitust
    nii! Ma olen nüüd niikaugele jõudnud, et näeb küll. Aga ligi ei lase. Ütleb:kas seade ei vasta või on lahti ühendatud. Midagi sinna kopida ei saa, ega vaadata:(..Minu mõistus on otsas. Krt tema pärast ma omale XP ka installima ei hakka:)
    Windows 7 omanikele on võimalus installida Microsofti enda programm Windows Virtual PC, mis oleks nagu Virtuaalne XP opsüsteem Windows 7-s. Ise kasutan seda mõnede XP programmide jooksutamisel, mis samuti ei tööta 64 bitisel Windows 7-l.

Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

Oleks kõik nii lihtne! Lolli peaga formattisin ka dataflash ketta ära.
    mis sul siis ei võta pilti üldse ette?
    panin siia 5120 firmware, peaks toimima nii, et paned sisu sd kaardile - reset ja peaks ise toimima hakkama. pole endal sellist aparaati käepärast , ei saa proovida. a kui juba sul flash disk tühi siis vast pole kaotada miskit
    PS ise tead ja kasutad omal vastutusel
    Viimati muutis navikunn; 7. juuni 2011 kell 10:10.

Vanus
    39
    Reputatsioon
    0

Aifuun! Toimib küll see virtual pc ka 64bit'l aga jah! Natukene peab teisiti tegema. Päris plug and play ei ole.
    navikunn! Pilt on ees ja aparaat ise toimib aga ei oska ainult navi softi sisemiselt flash'lt lugeda. Mul oli ikka backup ka tehtud! Selle navi softi saab edukalt naviextras toolbox taastada. Enne olin frustreerunud aga nüüd juba puht, sportlikust huvist tahan näha mis saab:)

Vanus
    39
    Reputatsioon
    0

Nii! Sain asja toimima! Aga nüüd on tekkinud teine häda:) Kui mingit navisofti hakkad käivitama,siis hakkab karjuma low memory ja finito.

Vanus
    39
    Reputatsioon
    0

Sain sellele low memory teatele ka rohtu:) Tänud kes aitasid! Ega muidu paanikat polekski, aga siin Rootsi vahel sõites on vahest kepsutajat vaja:) Saab ka ilma, aga milleks kui on olemas igasugu abimehed ja inim on loomupoolest teadagi laisk!

Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

äkki jagad teistega kah ikka lahendust?
    Aifuun tänab kasuliku postituse eest.

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Sain sellele low memory teatele ka rohtu:) Tänud kes aitasid! Ega muidu paanikat polekski, aga siin Rootsi vahel sõites on vahest kepsutajat vaja:) Saab ka ilma, aga milleks kui on olemas igasugu abimehed ja inim on loomupoolest teadagi laisk!
    Kirjuta ka siia, kuidas probleemi lahendasid.

EF vaatleja jon09 avatar
    Reputatsioon
    0

Elustan pisut vanat teemat.

Nimelt ostsin endale just prestigio 5120 ja saan aru, et mul peaks nüüd 30 päeva olema aega uusimad kaardid Toolboxi nimelise programmiga tasuta peale panna.

Probleem seisneb selles, et see toolbox ei leia minu seadet üles. youtube'is on mingi video (How to update Prestigio GEOVISION navigation - YouTube), mis samm sammult õpetab, mida peab tegema. tegin täpselt selle järgi kõik kuni sinnamaani, kus tuleb toolbox tööle panna ja nagu naksti on kõik korras.....paraku nii lihtne see ei ole.

Ma kasutan win7, kuid proovisin ka vana arvuti (XP) peal ja ei ole kummagil masinal edu.
    selline asi hakkas silma, et kui XP-ga masinale esimest korda seadme taha panin, siis ütles midagi stiilis, et not installed correctly ja might be some problems. ühendasin seadme lahti ja siis uuesti külge. seejärel ilmusid mycomputeri alla mõlemad nii sisemise mälu ikoon kui ka micro sd ja sai mõlemale probleemideta ligi.

Kuidas ma saaks toolboxiga ühendust ja kuidas ma need kaardid uuendatud saaks?

Leht 2 - 3-st EsimeneEsimene 123 ViimaneViimane

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. Prestigio 430 elustamine
    Postitas navikunn, foorumis Probleemid naviseadmetega
    Vastused: 10
    Viimane postitus: 10. aprill 2012, 13:07
  2. GPS Prestigio 5500BTFMHD
    Postitas ats, foorumis Varia
    Vastused: 32
    Viimane postitus: 8. jaanuar 2012, 09:47
  3. Prestigio Geovision 5120
    Postitas GPSBaltic, foorumis Nav N Go
    Vastused: 4