Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
TomTom GO 1005 ja Metal Oxide Reflectivity auto esiklaas
Tulemused 1 - 7 | 7-st

TomTom GO 1005 ja Metal Oxide Reflectivity auto esiklaas

See on teema TomTom GO 1005 ja Metal Oxide Reflectivity auto esiklaas diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Olen taas sattunud huvitava situatsiooni otsa. Nimelt oman autot (Audi A6), mille esiklaas (Metal Oxide Reflectivity) ei võimalda TomTomil GPS ...

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Vaikimisi TomTom GO 1005 ja Metal Oxide Reflectivity auto esiklaas

Olen taas sattunud huvitava situatsiooni otsa. Nimelt oman autot (Audi A6), mille esiklaas (Metal Oxide Reflectivity) ei võimalda TomTomil GPS signaali vastu võtta. Seetõttu on ka ilmnenud taas üks väike puudujääk uue GO 1005 juures. Sellel ei ole enam välise antenni lisamise võimalust.

Nüüd mitu varianti: 1) GO 1005 maha müüa (mida kuidagi teha ei taha), 2) auto klaas välja vahetada, mis oleks päris radikaalne otsus, sest tegelikult on sel esiklaasil head omadused suve ja päikese ees, 3) kasutada GPS-i küljeakna küljes, mis ebamugav.

TomTom diskussioonide foorumis aga püstitasin antud teema ja sealt tuli huvitav vastus mu probleemile. Nimelt pilud on valmis nikerdatud imelise vidina, mis võtab välise antenniga signaali vastu ja reprodutseerib selle autos kasutamiseks.

Antud vidina veebiaadress on siin, juhul kui kellegil veel analoogne mure peaks tekkima.

162890861_l.jpg

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Vaikimisi Vs: TomTom GO 1000 & 1005

Tsitaat Algselt postitanud Aifuun Vaata postitust
    Olen taas sattunud huvitava situatsiooni otsa. Nimelt oman autot (Audi A6), mille esiklaas (Metal Oxide Reflectivity) ei võimalda TomTomil GPS signaali vastu võtta. Seetõttu on ka ilmnenud taas üks väike puudujääk uue GO 1005 juures. Sellel ei ole enam välise antenni lisamise võimalust.....
    Millisesse piirkonda oled naviseadme esiaknal/armatuuril paigaldanud. Mul oli sama probleem oma hiinakaga. Olin harjunud naviseadet hoidma esiakna vasakpoolses allnurgas. Autot vahetades tekkisid aga leviga probleemid - otsis kaua satelliite ja kaotas neid pidevalt. Olin juba naviseadet müümas, kui proovisin seda paigutada teise kohta - esiklaasi keskele. Kõik probleemid kadusid nagu nõiaväel. Mul ka mingi päikesekiirgust peegeldav klaas nagu Sinulgi, kuid neid erinevaid klaasivarjante palju. See ei pruugi teistel aidata.
    Kas bluetooth-vastuvõtjat ei saa ühendada?
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Mul ongi esiklaasil keskoha allosas, armatuuri lähedal. Olen proovinud ka mujale asetada ja tulemust ei ole saanud. Signaal puudub. Uurisin juba ekreemina esiklaasi vahetust, mis koos paigaldusega on 147 €, samas ei tahaks nagu ära vahetada. Eks näis, mõtleb, mida edasi teha.
    Saatsin foorumisse järelpärimise, kas bluetooth vastuvõtja töötab GO 1005-ga. Eks näis, mis vastus tuleb.

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Huvitav, kas Audi enda RNS-D "Navigation Plus" navisüsteemi GPS antenni ei saa kuidagi TomTomi juures ära kasutada?

product_naviplus_RNSD.jpg

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

No nii, probleem on lahendatud. Tuli välja, et hoopis TomTom GO 1005 oli kas siis vigane või vastuvõtjaga mingi probleem. Sai seade välja vahetatud (TomTom Support soovitusel) ja nüüd töötab nagu kord ja kohus, ei loe enam takistuseks metalliseeritud klaas. Levi olemas.
    Uutel seadmetel pidavatki olema tunduvalt tugevamad GPS vastuvõtjad, kui seda nende eelkäijatel.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tsitaat Algselt postitanud Aifuun Vaata postitust
    No nii, probleem on lahendatud. Tuli välja, et hoopis TomTom GO 1005 oli kas siis vigane või vastuvõtjaga mingi probleem. Sai seade välja vahetatud (TomTom Support soovitusel) ja nüüd töötab nagu kord ja kohus, ei loe enam takistuseks metalliseeritud klaas. Levi olemas.
    Uutel seadmetel pidavatki olema tunduvalt tugevamad GPS vastuvõtjad, kui seda nende eelkäijatel.
    Vedas Sul siis, et pääsesid ainult väikese ehmatusega. Aga kindlasti on asja positiivne külg selles, et said nüüd põhjalikult uurida ja palju targemaks oma auto GPS-multimeediakeskuse osas! Ja hulka raha jääb taskusse alles, mida reisimisele kulutada.
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Tsitaat Algselt postitanud Tossakas Vaata postitust
    Vedas Sul siis, et pääsesid ainult väikese ehmatusega. Aga kindlasti on asja positiivne külg selles, et said nüüd põhjalikult uurida ja palju targemaks oma auto GPS-multimeediakeskuse osas! Ja hulka raha jääb taskusse alles, mida reisimisele kulutada.
    Täpselt nii. Loo moraal selles, et uut GPS-i ostes pole vaja enam karta selliseid auto esiklaase, mis vanemate GPS-idega ei tööta. Järgnev küll multimeedia keskuse teemasse, kuid selle naviga, mis seal sees on, pole meil midagi teha. Asja positiivne külg see, et visuaalselt kena vaadata raadiot ja CD-d mängimas. Lõplikult sai asjast loobutud ja mõtegi selle süsteemi välja vahetamisest tekkis siis, kui Audi esindus maili saatis, järelpärimisele veidi uuema RNS-E mudeli hinna kohta. See maksab 3690.- €. Jah, just nimelt 57 735 eesti krooni!!!. Krt mõnel on auto ka odavam, kui see keskus

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. TomTom GO 1000 & 1005
    Postitas Aifuun, foorumis TomTom
    Vastused: 103
    Viimane postitus: 25. aprill 2012, 21:01
  2. Auto Drive Hellas
    Postitas 1000V, foorumis Garmin
    Vastused: 2
    Viimane postitus: 3. august 2011, 21:55
  3. GPS iminapaga kinnitus auto aknale
    Postitas kepzic, foorumis Varia
    Vastused: 5
    Viimane postitus: 27. jaanuar 2011, 18:48
  4. Kuidas teha TomTom'ile oma valitud auto sümbolit?
    Postitas Aifuun, foorumis TomTom
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 16. september 2009, 17:49

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi
  •