Ei saa aru mis juhtus, laadisin kaardi uuendusi ja järsku viskas ette veateate ja rohkem ei saa midagi teha nii arvutis kui ka sedmes.Seadmel ainult avanemis pilt ees.
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema tomotm xl kiilus kinni diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Ei saa aru mis juhtus, laadisin kaardi uuendusi ja järsku viskas ette veateate ja rohkem ei saa midagi teha nii ...
Ei saa aru mis juhtus, laadisin kaardi uuendusi ja järsku viskas ette veateate ja rohkem ei saa midagi teha nii arvutis kui ka sedmes.Seadmel ainult avanemis pilt ees.
Reseti oled proovinud teha seadmele. Mis XL mudel on? TomTomi veebilehel vaata, kuidas oma seadmele reset teha. Või kasutada ka Clear flash tool'i üleliigse saasta kustutamiseks mälust.
Reseti olen proovinud teha küll, ei aita, nüüd proovisin http://www.tomtom.com/updates/clear_...lear_flash.exe, ei aita ka see.Viskab ette sellise veateate:
ERROR: DesktopLib/DeviceItemScan/Error: Error during scanning for navigation items HomeBase/IO: Tõrge faili lugemisel: E:\voices\data02.chk
@ .\portable\cfile.cpp(2013)
00000570.
@ .\framework\DeviceItemScannerThread.cpp(74)
in .\framework\DeviceItemScannerThread.cpp:74
Stack:
0. function errorAbortTask chrome://tthome/content/logic/ttTask.js:508
error(e);
1. chrome://tthome/content/logic/dllUtils.js:77
this._errorCallback(e);
2. chrome://tthome/content/logic/dllUtils.js:69
Kas arvutis TomTom seadet kettana näed? Kui näed, siis kopeeri kogu seadme sisu arvutisse turvalisse kohta. Seejärel kustuta kogu seadme sisu ja ühenda arvuti küljest lahti. Ühenda uuesti arvuti taha ja käivita Home. Installi Home'i poolt pakutav navcore ja seejärel arvutist kaardid seadmesse tagasi. Ehk see aitab.
Ma ei leia kuskilt seda ketast, suht võhik sellel alal. Kas on veel mingi variant või on selle aparaadiga jokk. Krt pole teist õieti kasutanudki. Ja kui kasutad siis peksab ka segast nt. Tulin valgast pärnu ja navi juhatas mind läbi riia, üle 500km.
Kui vaatad My Computer / Minu arvuti alt, kas seal on veel lisaks arvuti enda ketastele mingi teine lisaketas (TomTom) tekkinud, kui TomTom'i arvuti taha ühendad. Tavaliselt seal kettal ka tomtom või internal vms sarnast nimeks.
On küll jah aga sellega minu aju ka piirdub, rohkem edasi teha ei oska midagi, äkii saad vähe juhendada. Tänud!
valid kõik failid sealt tomtomist(ctrl+a) ja kopeerid arvutisse kuskile kausta(teed uue kausta näitex) - edasi format ja nii nagu jutt oli homest uus soft peale
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
ok, failid leavad ennast teise kausta, aga edasi , kust saab formati ja uue softi peale, kuidas see asi käib? Ei taha teid ka siin terve öö piinata.
Kui kogu sisu on kopeeritud, siis teed My Computer /Minu arvutis sellel samal TomTom ketta ikoonil paremklõpsu hiirega ja valid Format... või Vorminda, kui eesti keelne Windows ja avanenud aknast valid vaikesätted või taasta vaikesätted vms ja Alusta. Kindlasti ära vali kiirvormindust, sealt võta linnuke eest ära.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad