sul siis uuem xl - ilma kaardita? softi said ikka läbi tomtom home või panid arvutist tagasi, see jääb selgusetux. ei usu et su aparaat niikatki on et poodi uue järgi vaja minna. home kaudu laseb uuendada mitu korda, kuni jõuab viimase ametlikuni
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
2tänu
See on teema tomotm xl kiilus kinni diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; sul siis uuem xl - ilma kaardita? softi said ikka läbi tomtom home või panid arvutist tagasi, see jääb selgusetux. ...
sul siis uuem xl - ilma kaardita? softi said ikka läbi tomtom home või panid arvutist tagasi, see jääb selgusetux. ei usu et su aparaat niikatki on et poodi uue järgi vaja minna. home kaudu laseb uuendada mitu korda, kuni jõuab viimase ametlikuni
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
Ma tegin niimoodi, et seadmest arvutisse, seadmele format ja arvutist tagasi, aga praegu jäin mõtlema mis mõte sellel oli.Aga kuidas siis seda õieti tehakse?Selle kohapealt ikka liiga juhm vist.
teed seadmele formati - ühendad arvutiga, tomtom home saab aru su aparaadi olemasolust, pakub updatet - tee see ära ja proovi veel mitu korda kui enam ei paku application updatet
(qps quickfix jäta esialgu ära -linnuke vaid applicationi ette)
Viimati muutis navikunn; 26. märts 2011 kell 00:31.
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
Tänud! Hakkas tööle.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad