foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema Navigon 4310 max.probleem igo primo port-i ja baud-iga diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Algselt postitanud pets250 Ise pole küll proovinud, aga ka Win CE6 peal võiks toimida http://www.gpsmeter.com/download/dow...e5.CE5_ARM.CAB GAB faili ta ei taha ...
tegin ära aga splitter käima ei lähe.see küll ei kuulu sellesse teemasse aga mul vahepeal veel üks selline küsimus.kraapisin kapist ühe vana Sony Nav-U50 välja ja panin primo peale.kõik on vägev,leiab satid ülesse ja signaali tugevus on nii kõva et pulgad tahavad korpusest välja tulla aga viga selles et kui signaali leiab siis peaks minu asukoht kohe näitama aga see värgindus näitab ikka seda asukohta kus ta viimati seisma jäi.vahepeal kui signaal ära kaob siis tädi kisab ka et signaal on kadunud aga varsti on pulgad kõik jälle rohelised ja signaal vägev.panin talle igo8 peale ja see näitas kohe minu asukohta ning kõik oli nagu peab.mõtlesin et teen asja enamvähem ja paneks odavalt turgu äkki kellegil on tarvis.
vist ei ole võimalik sellele riistale ikka primot korralikult tööle saada.tekitan uue teema et äkki keegi on saanud sellele garmini ilusasti tööle panna.sellest oleks ka palju abi.selle primo asja vist võin pidada lõpetanuks ja panen asja lukku.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad