Tere!
Oskab keegi öelda, kuidas seda paigaldada?
Laadisin alla netist TomTom tarkvara, aga suht arusaamatud failid minu jaoks.
Kui keegi viitsib, siis täpne juhend ei teeks paha :)
![]()
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
2tänu
See on teema TomTom tarkvara hiina GPSile?? diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Tere! Oskab keegi öelda, kuidas seda paigaldada? Laadisin alla netist TomTom tarkvara, aga suht arusaamatud failid minu jaoks. Kui keegi ...
Tere!
Oskab keegi öelda, kuidas seda paigaldada?
Laadisin alla netist TomTom tarkvara, aga suht arusaamatud failid minu jaoks.
Kui keegi viitsib, siis täpne juhend ei teeks paha :)
![]()
Pole päris foorumi reeglite kohane küsimus , aga kui selle Hiinlasel peal wince 6 soft siis võid selle tomtom -i ära unustada .
Tere!
wince 5 on peal.
no kala oled kinni püüdnus nüüd võiks ju googlit kasutata ja valmistamisretsepti kah leidama . Tomtom enam eriti pop wince seadmetes pole .
Kopi kõik sedmesse (SD-le) ja siis on vaja veel natuke asja järgi aidata .
Nii, kopeerisin kõik mälukale. Nüüd ei leia Navi PAth faili, millise sinna panema peab? Käisin kõil exe failid läbi, aga ei miskit.
Tundub, et sa ei saanud kuldkala . abiks on google . Ilmselt oled sikutanud alla tomtomi mitte wince variandi .
Tere!
Äkki väike lingike mulle, kust ma saan sellise variandi. Ise leidsin TomTom 7.910 WinCE 5.0.rar | 12.6 MB, kas see ka sobib?
vastavalt reeglite punkt 2-le siin piraatluselinke ei jagata avalikult. tomtomi on palju keerulisem käima saada kui igo primot näitex - sul ju kaart pole kah ametlikult soetatud, juhul kui isegi softi käima saad-pead kaardiga kah ühtteist tegema
ja wince-l pole tomtomil neid eeliseid mis tomtom pna-l niiet suht mõtetu tegevus - kui just eriline tomtomi fänn pole
Viimati muutis navikunn; 11. märts 2011 kell 18:30.
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
Tere!
Lihtsalt soovisin proovida muud midagi. Igo8 pole seda sõidurea abi, aga tomil olemas see.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad