Tere!
Ei saa aru milles on probleem. Olen lisanud mitmeid faile aga ei näita kiiruskaameraid ka kaarti sirvides. Menüüs kord on valik, kust lülitada hoiatus sisse, kord jälle ei ole.
Igo8 siis seadmel peal.
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema Hiina GPS ei näita kiiruskaameraid diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Tere! Ei saa aru milles on probleem. Olen lisanud mitmeid faile aga ei näita kiiruskaameraid ka kaarti sirvides. Menüüs kord ...
Tere!
Ei saa aru milles on probleem. Olen lisanud mitmeid faile aga ei näita kiiruskaameraid ka kaarti sirvides. Menüüs kord on valik, kust lülitada hoiatus sisse, kord jälle ei ole.
Igo8 siis seadmel peal.
Kas sul Sys-failis ka mingit kirjet hoiatuste kohta on? Varjante on erinevaid, kuid algatuseks võid lisada näiteks sellised read:
sys.txt
[warning]
speedcam_visualtype=1
speedcam_soundtype=2
speedcam_snap_distance=200
speedcam_max_lookahead=600
speedcam_maxdistance_from_road=10
GPS: Hiinakas 5" WinCE6;
Tere!
Kui palju meetreid ennem ta hoiatama hakkab?
Nagu ma aru saan, siis sul vist ikka ei näita kaameraid? Proovi sellist asja - kustuta \content\speedcam kaustast ära failid "speedcam.spdb" ja "speedcam.txt" ning kopeeri seejärel allolev speedcam.txt fail sinna asemele ning tee seadmele restart. Siis otsi mingi kiiruskaamera asukoht (näiteks Anna) ja vaata tulemust. Ehk on sellest abi!
speedcam.txt
GPS: Hiinakas 5" WinCE6;
Tegin kõik nii nagu peab, kuid ikka ei hoiata, kaarti sirvides leiab kiiruskaamera, aga ei hakka hoiatama.
Igo primol ei leia ka kiiruskaameraid kaarti sirvides.
1. Mis sul sinna \content\speedcam kausta tekkis ?
2. Kas kasutad ka mingit skini ?
võid proovida ka save kausta tühjaks teha ja siis uuesti kõik seadistada .
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad