Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Tomtom go 730
Leht 1 - 2-st 12 ViimaneViimane
Tulemused 1 - 10 | 16-st

Tomtom go 730

See on teema Tomtom go 730 diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Tere.Suht asjatundmatu sellel alal ,aga küsiks abi kuidas panna tarkvara ja kaart peale kui tt jumala tühi,seal peal oli ameerika ...

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Vaikimisi Tomtom go 730

Tere.Suht asjatundmatu sellel alal ,aga küsiks abi kuidas panna tarkvara ja kaart peale kui tt jumala tühi,seal peal oli ameerika kaart ja canada,kas keegi õpetaks kuidas seda teha ehk siis installeerida uus tarkvara.Arvutis olemas selle canada versiooni backup.Aitähh

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Vaikimisi Vs: Tomtom go 730

ei taha keegi pakkuda midagi we

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

kui tahad ametlikku versiooni aparaadile mõeldud softi, ühendad homega ja lased softi peale mida paskutakse. kui mitteametlikku, siis vaja rohkem võimelda(vaja SEnavcoret)

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tsitaat Algselt postitanud beyvis Vaata postitust
    ei taha keegi pakkuda midagi we
    Sa pole tõesti ennast väga selgesti väljendanud, mida soovid. Ametliku poole Navikunn juba seletas ja toda pole keeruline teostada. Kui tahad muud varjanti siis loe kõigepealt läbi foorumi teemad Bootloader & navcore ja teised TomTom teemad ning, kui siis pusima hakkad ja konkreetseid küsimusi tekib - aidatakse sind kindlasti! Edu siis!
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Tõmban praegu sellise kaardi versiooni nagu Tom tom Europe 835.2448 koos se navicore ja muude asjadega kas keegi ütleks mis nenedega teha ,kuidas mida paigaldada jne...

EF regulaarne liige 1000V avatar
    Vanus
    50
    Reputatsioon
    7

Tõmban praegu sellise kaardi versiooni nagu Tom tom Europe 835.2448 koos se navicore ja muude asjadega kas keegi ütleks mis nenedega teha ,kuidas mida paigaldada jne...
    Mis need muud asjad on? viirusedsiin pole selgeltnägijaid. Sulle korra juba seletati, mida teha tuleb. Ma ei viitsi ka kordama hakata

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Sealt bootloader ja navcore foorumist ei lea ma midagi kuna ma vist ei tea millest ma pihta pean hakkama ja tigetseda pole vaja ,kui aidata ei soovi siis pole vaja üldse kirjutadagi,kui kõik inimesed oleks sama targad nagu eelmine kirjutaja siis poleks ju foorumil mingit mõtet,ära võta seda solvanguna see pole minu eesmärka,eesmärk on seade tööle saada ja kuna algaja siis igasugune info millest alustada on teretulnud.

Selline info veel et, Bootloaderversion=5.5120
    on seadmel selline.Ma ei tea kas see ütleb midagi või ei.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Sealt bootloader ja navcore foorumist ei lea ma midagi kuna ma vist ei tea millest ma pihta pean hakkama .....
    Kui sul failid juba arvutis olemas, kopeerid navcore ja kaarti naviseadmesse. Kopeerimiseks sobib igasugune failihaldus tarkvara - TotalCommander, Windows Explorer jne., mida aga oled harjunud kasutama. Vajadusel lisada siis ka eestikeelsed hääliuhised Jüri ja Mari esituses, liikluskaamerad, POI-huvipunktid ja ega muud suurt ei olegi. Noh ja kaarti tuleb ka pärast natuke mudida.
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Aitähh,kas selline kaart naguv835,2448 minu seadmesse sobib kui ei ,millist ma otsima peaksin.

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Aitähh,kas selline kaart nagu v835,2448 minu seadmesse sobib kui ei ,millist ma otsima peaksin.
    See kaart (v835.2448) on suht vana juba, hetkel on käibel 845.xxxx seeria kaardid. Siit saad vaadtata, milline kaart millisele seadmele sobib. GO 730-le on soovitavalt siis kas 845.2645 Western & Central Europe (originaalnavcore puhul) või 845.2702 Europe, mis on mõeldud x40 ja x50 seeria seadmetele ning seetõttu sobib vaid navcore versioonidele alates 9.02x, sellisel juhul pead niikuinii SE navcore panema, et seda kaarti kasutada GO 730 seadmega.
    Edukaks installimiseks on vaja läbida teatud etapid, et kõik sul korrektselt tööle hakkaks. Kui kasutad originaal navcore'i, siis pead modifitseerima ttsystem faili (SE navcore puhul pole seda vaja teha). Kuna TomTom'il on kaardid seotud konkreetse aparaadiga ja neid niisama lihtsalt kopeerida ei saa, siis on vaja sul seadme ID numbri põhjal tekitada kaardi jaoks .dlc fail, mis võimaldab kaardil tööle hakata ja lõpuks, kui soovid aparaadiga ka läbi Home tarkvara opereerida, siis pead ka Home'is ühe .dll faili ära vahetama. Lühidalt oleks see kogu protseduur, mille pead läbima eduka tulemuse saamiseks.

Leht 1 - 2-st 12 ViimaneViimane

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi
  •