Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Tomtom go 730 - Leht 2
Leht 2 - 2-st EsimeneEsimene 12
Tulemused 11 - 16 | 16-st

Tomtom go 730

See on teema Tomtom go 730 diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Täname.OK tirin selle 845.2645 Western & Central Europe ,nagu ma aru saan siis pean selle canada,ma mõtlen siis algse navcore ...

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Vaikimisi Vs: Tomtom go 730

Täname.OK tirin selle 845.2645 Western & Central Europe ,nagu ma aru saan siis pean selle canada,ma mõtlen siis algse navcore tagasi panema jah ja siis asendan lihtsalt canada kaardi sellega mis tõmban.Sest ma ei lea neid teise versiioni kaarte mida ütlesid aga selle leidis kohe.Mul selles mõttes vahet pole peaasi et töötab.

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Kaardi juures pead silmas pidama ka seda veel, et sul on GO 730 seade ehk sisemälu on sel vaid 2 GB. Nüüd mitu varianti, kui tahad kaarti seadme sisemälus kasutada, siis pead a) tõmbama kaardi 845.2645 Western and Central Europe 2 GB versiooni, b) tõmbama sama kaardi täisversiooni ja seda kärpima, eemaldades cspeech failid või c) kopeerid kaardi täisversiooni mälukaardile ja kasutad seda sealt.

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Tänan.Et siis seda versiioni ma tiringi ei tea kas saan kätte kuna enne ka proovitud ja jääb 40,1 protsendi juures seisma ja edasi ei tiri.Suurus on tal 1,78 GB et siis peaks nagu minema,aga kui kaart on olemas ,äkki siis juhendad edasi kuidas toimida,imelik et selles canada tt originaal navcores oli eestikeel ja jüri ja puha.Ette tänades.

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Tsitaat Algselt postitanud beyvis Vaata postitust
    Tänan.Et siis seda versiioni ma tiringi ei tea kas saan kätte kuna enne ka proovitud ja jääb 40,1 protsendi juures seisma ja edasi ei tiri.Suurus on tal 1,78 GB et siis peaks nagu minema,aga kui kaart on olemas ,äkki siis juhendad edasi kuidas toimida,imelik et selles canada tt originaal navcores oli eestikeel ja jüri ja puha.Ette tänades.
    Tänu avaldamiseks on eraldi nupp olemas, postituse alumises paremas nurgas.
    Originaalis on Western and Central Europe 2GB kaardi maht 1,84 GB ja täiskaardi maht 2,12 GB. Kui see mis tirid on 1,78 GB, siis ehk sel kaardil juba midagi kärbitud.

beyvis
    Külaline beyvis avatar

Et siis selline teema et jälle jah selle 40.1 protsendi juures ja ma tean et ta sealt edasi ei tõmba äkki oskab keegi lingi panna või soovitada kust saab seda versiooni.

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tsitaat Algselt postitanud beyvis Vaata postitust
    Et siis selline teema et jälle jah selle 40.1 protsendi juures ja ma tean et ta sealt edasi ei tõmba äkki oskab keegi lingi panna või soovitada kust saab seda versiooni.
    Piraatluse linke siia ei panda! Google otsing pigem sulle abiks!
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

Leht 2 - 2-st EsimeneEsimene 12

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi
  •