Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Windows CE 4.2 SDHC 4GB kaardi tugi...
Leht 1 - 2-st 12 ViimaneViimane
Tulemused 1 - 10 | 15-st

Windows CE 4.2 SDHC 4GB kaardi tugi...

See on teema Windows CE 4.2 SDHC 4GB kaardi tugi... diskussioon Probleemid naviseadmetega foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Kas keegi on sattunud sellise probleemi ette, et omades seadet millel jookseb Win CE 4.2 ning kui paned SDHC 4GB ...

lepoarro
    Külaline lepoarro avatar

Vaikimisi Windows CE 4.2 SDHC 4GB kaardi tugi...

Kas keegi on sattunud sellise probleemi ette, et omades seadet millel jookseb Win CE 4.2 ning kui paned SDHC 4GB kaardi järgi, siis seade ei näita kaarti ehk ei kuva kaarti ja selle sisu. Formaatisin kaardi FAT failisüsteemile aga ikka sama jama... mida ma peaksin tegema et 4GB kaart seadmes tööle saada!!

Tänud ette...
    Aifuun tänab kasuliku postituse eest.

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

Vaikimisi Re: Windows CE 4.2 SDHC 4GB kaardi tugi...

kas mitte wince4.2 üldse ei toetanud sdhc-kaarti. liiga vana versioon , selajal ei teadnud keegi high capasityst miskit , sama asi on ka näiteks vanemate kaardilugejatega,et loevad ainult SD formaati ja SDHC jäävad hätta
    Viimati muutis navikunn; 8. oktoober 2009 kell 20:17.
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Formaatisid FAT või FAT32 partitsiooniks? FAT partitsioon saab olla max 2.1 GB suur. FAT32 suurus kuni 2000 GB. Teine variant on küll mõeldud WinCE 5.0-le mõeldud, aga võid proovida ka oma seadmel, lisan manusesse ( SDHC-Support-for-WinCE50). Kahjuks ma ise olen samuti suht rookie ja kollane veel iGO8 ja WinCE seadmete alal ja tihti otsin meeleheitlikult isegi lahendusi probleemidele.
    Manused Manused

lepoarro
    Külaline lepoarro avatar

Lasi ilusti formaatida FAT failisüsteemi (läpakal on Win 7 peal ja ja selle all ma formaatimise tegin) või pean ma käsulisti abil formaatima (CMD jne)... aga kui ma nüüd ostaksin tavalise SD 4GB kaardi, kas ma siis saan selle oma seadmes tööle? Kas viga on kaardi tüübis või kaardi suuruses? Kas kellegi üldse mõnes GPS seadmes töötab >=4GB kaart?

Administraator Aifuun avatar
    Vanus
    40
    Reputatsioon
    10

Endal on Becker z103, sel muidugi WinCE 5.0 ning 4GB SDHC töötab kenasti. Aga formaadi FAT32-ks, mis siis teeb?
    Muidugi võib ka nii olla nagu navikunn mainis, et WinCE liiga vana op süsteem ja just sellepärast, et seal kasutusel Samsungi protsessor "2440" mis riistvaraliselt ei toeta SDHC kaarte, seevastu uuem protsessor "2443" juba toetab seda, mis kasutusel WinCE 5.0 seadmetel.
    Netis ringi kolades hakkas silma selline fail nagu WinCE 4.2 SDHC Driver. rar, kuid kahjuks ei õnnestunud seda kätte saada, rapidshare link maas ja mujal see leitav ei olnud.

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

Tsitaat Algselt postitanud lepoarro Vaata postitust
    Kas kellegi üldse mõnes GPS seadmes töötab >=4GB kaart?
    tomtom xl-is mul 8gigane sees ja kah töötab, kuid tomtom on linuxi peal mitte wince
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

lepoarro
    Külaline lepoarro avatar

Prose on seadmel Intel PXA255 300MHz, op nagu mainitud win ce 4.2... selle SDHC win ce 4.2 driveri ma sain, aga ei tee midagi paremaks... formaatisin FAT32'ks, aga ka ei midagi... tra on jama... hinge teeb täis... kõik muu toimib, aga krt see kaardijama nüüd..

Aga äkki pean kuidagi selle win CE 5.0 peale saama?

EF fanaatik pets250 avatar
    Reputatsioon
    14

Tsitaat Algselt postitanud lepoarro Vaata postitust
    Lasi ilusti formaatida FAT failisüsteemi (läpakal on Win 7 peal ja ja selle all ma formaatimise tegin) või pean ma käsulisti abil formaatima (CMD jne)... aga kui ma nüüd ostaksin tavalise SD 4GB kaardi, kas ma siis saan selle oma seadmes tööle? Kas viga on kaardi tüübis või kaardi suuruses? Kas kellegi üldse mõnes GPS seadmes töötab >=4GB kaart?
    Nii palju kui kuulnud olen, ei ole Win CE 4.2 platvormil SDHC kaardi tuge. Võimalik, et draiveri lisamisega hakkab kaarti lugema, kuid selleks on vaja sobilikku draiverit. Draiveri lisamisega sain näiteks enda FS Loox N560 pihuarvutil SDHC kaardi tööle. Endal pole Win CE 4.2 seadet, seega pole kogemusi. Enamus kasutajaid on läinud sellele teele, et muretsenud endale 4GB SD kaardi. Seda loeb seade kindlasti. Kui hästi otsida, siis peaks kuskilt leidma.
    Minu kaks WinCE 5.0 seadet (Mio Moov ja Nextar) töötavad ilusti ka 16GB SDHC kaardiga.
    Viimati muutis pets250; 8. oktoober 2009 kell 22:09.

lepoarro
    Külaline lepoarro avatar

Ühesõnaga 4GB SD kaart peaks töötama? Kui nii siis oleks tore küll, aga kus ma seda proovida saan... vähemalt 8GB SD küll tööle ei hakanud (proovisin oma HTS MicroSD kaarti koos SD adapteriga, 256MB hakkas adapteriga tööle)... ei julge enam poest jälle uut kaarti enne soetama hakata kui kindel olen, et tööle hakkab... :)

Krt nüüd võin küll ennast lolliks pidada... ei oleks osanud elu ilmas sellise asja peale tulla, et on veel seadmeid, mis pole jõudnud tänapäevastuda :D
    Viimati muutis lepoarro; 8. oktoober 2009 kell 22:16.

lepoarro
    Külaline lepoarro avatar

Aga äkki panete mõned lingid Eesti netipoodidest millise kaardi ma võiksin soetada, et mis nagu kindlalt võib toimima hakata... viga on jah selles, et mu igo8 mapid, poid, buildingud jne võtavad kokku 3,4 GB ja seega nii suure kkardi vajadus... võiks ju olla kogu kompott ühe kaardi peal... või hoopis parem idee, äkki keegi tahab vahetada... mul on 2 x 4GB SDHC kaarti (tutikad, alles täna ostsin, üks on veel isegi pakendis) ja tahaks vastu 2x 4GB SD kaarti või siis 4x 2GB SD kaarti...

Tänud
    Viimati muutis lepoarro; 8. oktoober 2009 kell 22:39.

Leht 1 - 2-st 12 ViimaneViimane

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. kaardi uuendamine
    Postitas paekivi, foorumis Honda
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 16. mai 2011, 00:10
  2. Kaardi uuendused
    Postitas Sokoflis, foorumis TomTom
    Vastused: 3
    Viimane postitus: 27. september 2010, 17:34
  3. Kaardi PNA fix
    Postitas Aifuun, foorumis TomTom
    Vastused: 0