Kust osta WINDOWS CE'l põhinevaid seadmeid ilma gps tarkvarata?
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
2tänu
See on teema GPS seadmed diskussioon PDA, nutitelefonid ja mobiiltelefonid foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Kust osta WINDOWS CE'l põhinevaid seadmeid ilma gps tarkvarata?...
Kust osta WINDOWS CE'l põhinevaid seadmeid ilma gps tarkvarata?
hiinastvaeval et siin keegi neid niimoodi ametlikult müüb. või saab mõnepoega kaubale et navi-Sd jätku omale ja müügu vaid aparaat
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
Näiteks Wayteq mudeleid turustatakse ametlikult ilma GPS tarkvarata. Ostsin ise suvel x960 mudeli.
Teisi mudeleid saab ka ilma tarkvarata, näiteks x990 (http://www.amazon.co.uk/WayteQ-x990-...4966315&sr=1-9). WinCE on seal lahti ja saad valida ise, millist navi tarkvara kasutada. Eestis on ka üks firma, mis tegeleb Wayteqi edasimüügiga, vaata Wayteqi teemat.
see sinu nimetatud firma müüb meil siin Primoga Wayteq'i mitte puhast CE-d ,mujal võib olla küll - see ju mu soovitus peaaegu et Hiinast
tean kah paari kohta kust saab aparaadi ilma tarkvarata, kuid see on nn mitteametlik tehing ja ei reklaami seda siin
Viimati muutis navikunn; 2. september 2011 kell 23:05.
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
Euroopa on ikka Hiinast veel õnneks piisavalt kaugel :)
Kuna ametlikult turustatakse Wayteq mudeleid ainult kas ilma tarkvarata või koos Sygic tarkvaraga, siis see Primo on siin kohalike edasimüüjate endi peale pandud. Mis tähendab, et see on piraattarkvara ja sellega pole ametlikult (kui tahaks ametlikult kaarte uuendada) midagi peale hakata. Mis tähendab, et sisuliselt saad ikkagi seadme ilma legaalse tarkvarata. Kustutad lihtsalt seadme sisemälus oleva primo kataloogi ära ja ongi seade ilma navitarkvarata. Wayteq on väga lihtsalt käsitletav mudel. Kui ise ei taha kustutada, siis lähed julgelt kohale ja nõuad ilma primo kataloogita mudelit.
Ilma tarkvarata GPS ostus näen ma vaid ühte peamist eesmärki - saada seade kätte odavamalt. Antud juhul, ma ei usu, et sealt odavamalt saad, piraattarkvara müügiga võivad tekkida probleemid (seega müüakse seadet ennast, piraattarkvara on vaid tasuta lisa) ja ühe kataloogi kopeerimine seadme mällu pole just eriti suur vaev.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad