Selge, siis kõik korras.
Lihtsalt tuleb litsentsi siseneda (üks vajutus ekraanile jäi puudu). Kohas "Abi->Info->Veel->Litsentsid" on litsentside nimekiri ja seal võib rohkem kui üks rida olla.
screen_06.jpg
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema iGO primo ei näita hooneid diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Selge, siis kõik korras. Lihtsalt tuleb litsentsi siseneda (üks vajutus ekraanile jäi puudu). Kohas "Abi->Info->Veel->Litsentsid" on litsentside nimekiri ja seal ...
Selge, siis kõik korras.
Lihtsalt tuleb litsentsi siseneda (üks vajutus ekraanile jäi puudu). Kohas "Abi->Info->Veel->Litsentsid" on litsentside nimekiri ja seal võib rohkem kui üks rida olla.
screen_06.jpg
Jah, ise ei tulnud selle peale:(
Ehk seletab keegi, mis need on:
DenmarkGTA_2010.11_101108.3dc
DenmarkTA_Basic_2010.03_100602.3dc
st ma saan aru, mis nad on aga Mida tähendab see G Tele atlasel ? Basic on neli korda suurem ka
vaatasin litsentsid üle justkui tundus korras olevat.
Testi mõttes proovisin ka primo versiooni 1.2, kuid seal ka täpselt samamoodi hooneid ei näe.
Palju sul seal Litsentside kaustas neid erinevaid litsentse on? Mul oli ka millalgi nende hoonete näitamisega probleem. Siis jätsin 7'st litsentsist alles 3 enda arvates sobivat ja asi sai korda. Ei oska seda nüüd teisiti seletada, et ehk lähevad erinevad litsensid omavahel mingis kontekstis sõlme.
GPS: Hiinakas 5" WinCE6;
See ei ole G Teleatlasel, vaid 3D andmete tootja "GTA":
3D Cities from GTA
Aga kuna nende maht on TA omast väiksem, siis on alust arvata, et ka hooneid seal vähem. Spekulatsioon, kuna isiklikud kogemused puuduvad.
Kas asi sai mingi lahenduse? Mul ka Primo ei näita hooneid.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad