Punnitan siin Clarion map 770 peale Igo Primo 1.2. Kõik asjad peaks ok olema aga käima ei lähe, sest ütleb, et puudu on global cfg. Kas keegi oskab juhendada milles võib olla probleem või ei toeta see masin Igo, või midagi sys failis valesti?
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema Igo Primo 1.2 ei leia global cfg. diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Punnitan siin Clarion map 770 peale Igo Primo 1.2. Kõik asjad peaks ok olema aga käima ei lähe, sest ütleb, ...
Punnitan siin Clarion map 770 peale Igo Primo 1.2. Kõik asjad peaks ok olema aga käima ei lähe, sest ütleb, et puudu on global cfg. Kas keegi oskab juhendada milles võib olla probleem või ei toeta see masin Igo, või midagi sys failis valesti?
Kindlasti toetab, seal ju algselt juba peal peaks olema iGO 8.
Kas kaustastruktuur on õige?
Primo/content/global_cfg/global_cfg.zip
Kui see nii, siis peaks nagu ise üles leidma. Sys.txt faili ei pea global_cfg kohta midagi lisama. Ehk on seal midagi vigane ja seetõttu ei tööta.
PS. faili nimes ja kausta nimes eeldan et on ikka see alakriips (global_cfg) olemas ja siia lihtsalt näpuka tegid.
pigem on content kaustast puudu see global_cfg kaust - siis annab selle veateate
Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi
Huvitav? global_cfg täitsa olemas. Kas Primo läheb käima ka igo 8 kaartidega? Jätsin prooviks vanad kaardid, järsku hoopis selle probleem?
Igo 8.0 kaardid ei sobi. 8.3 - OK
vana global-cfg jäi kah? primo content kausta siis üldse ei kasutanud? panid sisemällu kogu kupatuse? - ise olen küll clarionid tööle saanud ilma jamata , ega sys failis pole et otsib contenti näitex sd-lt?
Võibolla ongi see probleem, et sys vale. Mul nii kirjas aga kui valesti, siis järsku saaks õige jutu kuskilt.
[folders]
app="\Storage Card\Primo"
content="Storage Card\Primo\content"
map="Storage Card\Primo\content\map"
kmlpoi="userdata\poi" ;"content\poi"
kmlroute="userdata\route" ;"content\userdata\route"
has_secondary_root=0
Sul praegu sys.txt failis määratud kogu Primo mälukaardile. Vaata kindlasti ka kuidas on su seadme sisemälu ja mälukaardi nimed, see ka oluline. Mul Wayteq'il nt on sisemälu ResidentFlash ja mälukaart SDMMC (mitte Storage Card). Ma tegin nii, et ainult content kausta määrasin mälukaardile (8GB) ja ülejäänud Primo staffi jätsin seadme sisemällu (4GB). Sellisel juhul lisasin sys.txt faili sellised read [folders] alla:
Samuti muutsin utility kaustas olevat utility.ini faili, et toimiks kaardivahetaja korrektselt:Kood:[folders] content="\SDMMC\content" has_secondary_root=0
Kood:[general] DirContent=\SDMMC\content ;content kausta asukoht DirSave=\ResidentFlash\Primo\save ;save kausta asukoht ExeName=MobileNavigator.exe ;Primo exe faili nimi Sound=set.wav [mapchanger] swpoi=1 ;kui kasutad erinevate kaarditootjate POI faile, muidu 0 swbuilding=1 ;kui kasutad erinevate kaarditootjate building faile, muidu 0 swhistspeed=1 ;kui kasutad erinevate kaarditootjate histspeed faile, muidu 0 swphoneme=1 ;kui kasutad erinevate kaarditootjate phoneme faile, muidu 0 [backup] BackupDir=\ResidentFlash\backup ;backup kasuta asukoht BackupCount=3 [utility] TempHidePath=\ResidentFlash\~temp
siin võib ju kala ollagi , kuhu sa proge panid? praegu veel mahub(kui kasutad vaid ühte kaarditootjat ja ei kasuta mapchangerit) ka sinna clarioni sisemälusse.kui sisemälusse pistad siis on suht pain-in-ass see acticesynciga copimine. ise olen nii teinud et ceexporeri nimetanud navi nimega ja siis otse sd-lt kopeerinud kogu primo koos kontendiga sise mällu
Nii. Sain pildi lõpuks ette kui SYS faili üldse ära kustutasin aga ilmselt päris ilma selleta ei saa. Teeb restarti kohe kui püüda avada mõnda muud rakendust peale aadressi otsingu.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad