Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Nav N GO huvipunktid
Leht 1 - 3-st 123 ViimaneViimane
Tulemused 1 - 10 | 25-st
Tänu puu4tänu

Nav N GO huvipunktid

See on teema Nav N GO huvipunktid diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Algselt postitanud SuurTix RMK täiustatud versioon koos uuendustega: RMK-Metsaonnid.rar RMK-Lõkkekohad.rar RMK-Telkimisalad.rar Kas oleks võimalik neid huvipunkte lisada ka iGo-le? Kui ...

EF vaatleja priitamg avatar
    Vanus
    25
    Reputatsioon
    2

Vaikimisi Nav N GO huvipunktid

Tsitaat Algselt postitanud SuurTix Vaata postitust
    RMK täiustatud versioon koos uuendustega:
    RMK-Metsaonnid.rar
    RMK-Lõkkekohad.rar
    RMK-Telkimisalad.rar
    Kas oleks võimalik neid huvipunkte lisada ka iGo-le? Kui on siis palun aidake. Olen otsinud igati pidi netist kuid ei miskit... isegi converterit pole leidnud :( Kahjuks inglise keel ka halb :(

EF fanaatik Tossakas avatar
    Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Vaikimisi Vs: TomTomi Eesti huvipunktid

Tsitaat Algselt postitanud priitamg Vaata postitust
    Kas oleks võimalik neid huvipunkte lisada ka iGo-le? Kui on siis palun aidake. Olen otsinud igati pidi netist kuid ei miskit... isegi converterit pole leidnud :( Kahjuks inglise keel ka halb :(
    Kahjuks Sa ei täpsusta millist iGO navitarkvara kasutad. Konvertimise võimalusi võiksid algatuseks uurida sellest teemast!
    GPS: Hiinakas 5" WinCE6;

EF vaatleja UncleTom avatar
    Reputatsioon
    2

Neste link peaks olema

Neste TomTom navigatsioonisüsteemidele

Tsitaat Algselt postitanud SuurTix Vaata postitust
    Lisan siis veel juurde:
    3. Ei hakkand Neste faili parandama, sest neil on kodukal TomTomi jaoks failid olemas. Laadige ise omale alla, kui vaja.

Vanus
    25
    Reputatsioon
    2

iGO my way (versio 8.4.2.139242). Olgu õhtul uurin sinu saadetud linki ja proovin...kas hakkama saan see isemoodi asi ikkagi esimene kord elus sellega tegelen :)

Vanus
    25
    Reputatsioon
    2

Tahaks nüüd korraliku abi kelleltki kes jagab asja... MUL ON NÄRVID LÄBI JUBA SELLE JAMAMISEGA!!!
    Nimelt siis minul on HTC desire HD peal navigeerimisproge iGO my way 8.4.2.139242
    Leitsin sellise huvitava koha kust saab alla laadida POI faile (POIplaza | Free Points of Interests (POI) for iGO, Garmin, Sygic, TomTom and other popular navigation systems.) Kui nüüd näiteks võtan sealt Statoil EST poi ja vajutan download - lööb ette kolm iGO valikut ehk siis iGO(asc), iGO8(kml) ja iGO amigo(kml) Millise ma pean nendest valima? Olen proovinud iGO8(kml) ja tõstnud ta kausta iGO/content/poi ,kuid mitte midagi ei näita kaardil! Äkki on nii,et nende hulgas polegi õiget versioni ja ma ei saagi neid peale panna omale? Kiiruskaamerad olen tööle saanud ja pole probleemi,kuid POI failidega teine päev jändan ja ei saa tööle!
    PALUN AIDAKE!!!

Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

Tahaks nüüd korraliku abi kelleltki kes jagab asja... MUL ON NÄRVID LÄBI JUBA SELLE JAMAMISEGA!!!
    Nimelt siis minul on HTC desire HD peal navigeerimisproge iGO my way 8.4.2.139242
    Leitsin sellise huvitava koha kust saab alla laadida POI faile (POIplaza | Free Points of Interests (POI) for iGO, Garmin, Sygic, TomTom and other popular navigation systems.) Kui nüüd näiteks võtan sealt Statoil EST poi ja vajutan download - lööb ette kolm iGO valikut ehk siis iGO(asc), iGO8(kml) ja iGO amigo(kml) Millise ma pean nendest valima? Olen proovinud iGO8(kml) ja tõstnud ta kausta iGO/content/poi ,kuid mitte midagi ei näita kaardil! Äkki on nii,et nende hulgas polegi õiget versioni ja ma ei saagi neid peale panna omale? Kiiruskaamerad olen tööle saanud ja pole probleemi,kuid POI failidega teine päev jändan ja ei saa tööle!
    PALUN AIDAKE!!!
    No võta siis algatuseks närvide rahustamiseks pits viina! Kui sellega oled hakkama saanud siis kopeeri oma *.kml fail kausta: igo8/content/userdata/POI. Userdata kataloog tuleb sul tõenäoliselt ise luua. Ja lõpetuseks (kurat võtaks) kasuta eelnevalt ikka foorumi otsingut!!! Antud teemal ju kogu info siin ammu olemas!

Vanus
    25
    Reputatsioon
    2

Tsitaat Algselt postitanud Tossakas Vaata postitust
    No võta siis algatuseks närvide rahustamiseks pits viina! Kui sellega oled hakkama saanud siis kopeeri oma *.kml fail kausta: igo8/content/userdata/POI. Userdata kataloog tuleb sul tõenäoliselt ise luua. Ja lõpetuseks (kurat võtaks) kasuta eelnevalt ikka foorumi otsingut!!! Antud teemal ju kogu info siin ammu olemas!
    Viina ei joo, aga rummi olen juba pool pudelit kinni pistnud :)
    Tegelt ma olen selle juhise peale sattunud juba mitu korda, kuid arusaamatuks ongi jäänud see, et kas tõesti ise pean tegema selle userdata kausta ja kuidas ma lülitan Advanced mode peale!!! Kuid olgu, ma hakkan nüüd siis proovima selle juhise järgi neid paigutama... loodan, et saab asja

Tegin nüüd selle kausta nagu pidi ja lisasin sinna selle kml faili. Tegin restardi aga kust kohast ma lülitan selle Advanced mode peale??? Kui nüüd peale restarti ja käivitamist avasin selle kausta siis oli seal juba kolm faili nimega EST-Statoil.kix EST-Statoil.kml ja EST-Statoil.kns kuid kaardil ei näita ikka midagi :(
    Kõik selles juhendis on arusaadav kuni selleni:
    •Käivita navigeerimistarkvara ja lülitu Advanced mode peale. Vali Manage POI ikoon.
    •Vali allalaaditud POI failid (.kml fail); seejärel vali Edit ja määra distants, millise vahemaa tagant POI nähtavaks muutub. Vaikeikoon on Google Earth'i gloobus.
    •Navigeerimismenüüs vali Find POI ja Destination.
    Mul pole midagi sellist kusagil menüüs!
    Viimati muutis priitamg; 25. mai 2011 kell 19:21.

Vanus
    44
    Reputatsioon
    13

.......Tegin nüüd selle kausta nagu pidi ja lisasin sinna selle kml faili. Tegin restardi aga kust kohast ma lülitan selle Advanced mode peale??? Kui nüüd peale restarti ja käivitamist avasin selle kausta siis oli seal juba kolm faili nimega EST-Statoil.kix EST-Statoil.kml ja EST-Statoil.kns kuid kaardil ei näita ikka midagi :(
    Kõik selles juhendis on arusaadav kuni selleni:
    •Käivita navigeerimistarkvara ja lülitu Advanced mode peale. Vali Manage POI ikoon.
    •Vali allalaaditud POI failid (.kml fail); seejärel vali Edit ja määra distants, millise vahemaa tagant POI nähtavaks muutub. Vaikeikoon on Google Earth'i gloobus.
    •Navigeerimismenüüs vali Find POI ja Destination.
    Mul pole midagi sellist kusagil menüüs!
    Ehk keegi parandab, kui täitsa puusse panen, sest kirjeldan ammust tegevust mälu järgi.
    Jätame selle Advanced mode peale lülitamise vahele, sest arvatavasti ta ongi sul selle peal. Kaardi seadete all peaks olema klahv "Kohatähised", sealt edasi juba sinu seadmes olevate POI-failide nimekiri. Nüüd on mälulünk (vist vähese rummi viga:)), kas peaks tolles nimekirjas kohe olema sinu näidatud POI-fail või on seal mingi üldine kaust nimega näiteks "kasutaja kohad" või midagi muud ja sinu fail on tolle kausta sees. Edasi kasti linnuke ja asi korras. Sorry veelkord, kui mälu praegu alt vedas!

Vanus
    25
    Reputatsioon
    2

Tsitaat Algselt postitanud Tossakas Vaata postitust
    Ehk keegi parandab, kui täitsa puusse panen, sest kirjeldan ammust tegevust mälu järgi.
    Jätame selle Advanced mode peale lülitamise vahele, sest arvatavasti ta ongi sul selle peal. Kaardi seadete all peaks olema klahv "Kohatähised", sealt edasi juba sinu seadmes olevate POI-failide nimekiri. Nüüd on mälulünk (vist vähese rummi viga:)), kas peaks tolles nimekirjas kohe olema sinu näidatud POI-fail või on seal mingi üldine kaust nimega näiteks "kasutaja kohad" või midagi muud ja sinu fail on tolle kausta sees. Edasi kasti linnuke ja asi korras. Sorry veelkord, kui mälu praegu alt vedas!
    Käivitan telefonis navi. Valikuvarjandid on Destination, My route ja Settings
    Ainuke loogiline asi on avada settings selle all on järgmised valikud Route settings, sound and warnings, 3d vehicle gallery, colors and themes, starting position, regional, content, start configuration wizard, reset deafults ja about. Siit valikutest on järgmine arvatavasti content,sest selle all on 3D landmarks, Maps ja Places Siit avan Places ja näitab ainult ühte Estonian 2010.07 (regio poi) nii, et linnukest teha ei saa ma kuskile :(

EF vaatleja Tinavile avatar
    Reputatsioon
    0

Vaikimisi Vs: Nav N GO huvipunktid

Sul on vähemalt Estonia. Mul on Serbia seal.
    Leidsin ka selle üles kus see SD kaardil on aga pusin siin sama asjaga.
    LG Optimus One ja iGO 8.4.2.124036

Sul on on Regio asjad olemas - hangi nüüd korralik GPS ühendus ja siis aktiveeruvad ka POId ma eeldan (pole veel proovinud).

Leht 1 - 3-st 123 ViimaneViimane

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. TomTom .ov2 huvipunktid i GO formaati
    Postitas Aifuun, foorumis Nav N Go
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 3. november 2011, 11:32
  2. Eesti huvipunktid
    Postitas navikunn, foorumis Huvipunktid ja kiiruskaamerad
    Vastused: 10
    Viimane postitus: 3. august 2011, 14:55
  3. Rally Estonia 2011 huvipunktid TomTom'le?
    Postitas kriim, foorumis Huvipunktid ja kiiruskaamerad
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 13. juuli 2011, 19:16

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi
  •