foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema Nav N GO huvipunktid diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Algselt postitanud SuurTix RMK täiustatud versioon koos uuendustega: RMK-Metsaonnid.rar RMK-Lõkkekohad.rar RMK-Telkimisalad.rar Kas oleks võimalik neid huvipunkte lisada ka iGo-le? Kui ...
Kahjuks Sa ei täpsusta millist iGO navitarkvara kasutad. Konvertimise võimalusi võiksid algatuseks uurida sellest teemast!
GPS: Hiinakas 5" WinCE6;
Neste link peaks olema
Neste TomTom navigatsioonisüsteemidele
iGO my way (versio 8.4.2.139242). Olgu õhtul uurin sinu saadetud linki ja proovin...kas hakkama saan see isemoodi asi ikkagi esimene kord elus sellega tegelen :)
Tahaks nüüd korraliku abi kelleltki kes jagab asja... MUL ON NÄRVID LÄBI JUBA SELLE JAMAMISEGA!!!
Nimelt siis minul on HTC desire HD peal navigeerimisproge iGO my way 8.4.2.139242
Leitsin sellise huvitava koha kust saab alla laadida POI faile (POIplaza | Free Points of Interests (POI) for iGO, Garmin, Sygic, TomTom and other popular navigation systems.) Kui nüüd näiteks võtan sealt Statoil EST poi ja vajutan download - lööb ette kolm iGO valikut ehk siis iGO(asc), iGO8(kml) ja iGO amigo(kml) Millise ma pean nendest valima? Olen proovinud iGO8(kml) ja tõstnud ta kausta iGO/content/poi ,kuid mitte midagi ei näita kaardil! Äkki on nii,et nende hulgas polegi õiget versioni ja ma ei saagi neid peale panna omale? Kiiruskaamerad olen tööle saanud ja pole probleemi,kuid POI failidega teine päev jändan ja ei saa tööle!
PALUN AIDAKE!!!
No võta siis algatuseks närvide rahustamiseks pits viina!Kui sellega oled hakkama saanud siis kopeeri oma *.kml fail kausta: igo8/content/userdata/POI. Userdata kataloog tuleb sul tõenäoliselt ise luua. Ja lõpetuseks (kurat võtaks) kasuta eelnevalt ikka foorumi otsingut!!! Antud teemal ju kogu info siin ammu olemas!
Viina ei joo, aga rummi olen juba pool pudelit kinni pistnud :)
Tegelt ma olen selle juhise peale sattunud juba mitu korda, kuid arusaamatuks ongi jäänud see, et kas tõesti ise pean tegema selle userdata kausta ja kuidas ma lülitan Advanced mode peale!!! Kuid olgu, ma hakkan nüüd siis proovima selle juhise järgi neid paigutama... loodan, et saab asja
Tegin nüüd selle kausta nagu pidi ja lisasin sinna selle kml faili. Tegin restardi aga kust kohast ma lülitan selle Advanced mode peale??? Kui nüüd peale restarti ja käivitamist avasin selle kausta siis oli seal juba kolm faili nimega EST-Statoil.kix EST-Statoil.kml ja EST-Statoil.kns kuid kaardil ei näita ikka midagi :(
Kõik selles juhendis on arusaadav kuni selleni:
•Käivita navigeerimistarkvara ja lülitu Advanced mode peale. Vali Manage POI ikoon.
•Vali allalaaditud POI failid (.kml fail); seejärel vali Edit ja määra distants, millise vahemaa tagant POI nähtavaks muutub. Vaikeikoon on Google Earth'i gloobus.
•Navigeerimismenüüs vali Find POI ja Destination.
Mul pole midagi sellist kusagil menüüs!
Viimati muutis priitamg; 25. mai 2011 kell 19:21.
Ehk keegi parandab, kui täitsa puusse panen, sest kirjeldan ammust tegevust mälu järgi.
Jätame selle Advanced mode peale lülitamise vahele, sest arvatavasti ta ongi sul selle peal. Kaardi seadete all peaks olema klahv "Kohatähised", sealt edasi juba sinu seadmes olevate POI-failide nimekiri. Nüüd on mälulünk (vist vähese rummi viga:)), kas peaks tolles nimekirjas kohe olema sinu näidatud POI-fail või on seal mingi üldine kaust nimega näiteks "kasutaja kohad" või midagi muud ja sinu fail on tolle kausta sees. Edasi kasti linnuke ja asi korras. Sorry veelkord, kui mälu praegu alt vedas!
Käivitan telefonis navi. Valikuvarjandid on Destination, My route ja Settings
Ainuke loogiline asi on avada settings selle all on järgmised valikud Route settings, sound and warnings, 3d vehicle gallery, colors and themes, starting position, regional, content, start configuration wizard, reset deafults ja about. Siit valikutest on järgmine arvatavasti content,sest selle all on 3D landmarks, Maps ja Places Siit avan Places ja näitab ainult ühte Estonian 2010.07 (regio poi) nii, et linnukest teha ei saa ma kuskile :(
Sul on vähemalt Estonia. Mul on Serbia seal.
Leidsin ka selle üles kus see SD kaardil on aga pusin siin sama asjaga.
LG Optimus One ja iGO 8.4.2.124036
Sul on on Regio asjad olemas - hangi nüüd korralik GPS ühendus ja siis aktiveeruvad ka POId ma eeldan (pole veel proovinud).
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad