mul hiinakas, millel on Windows CE instaleeritud GPSi kõhus olevale sisemisele mälukandjale ja IGo8 SD kaardile.
Aga mul oleks vaja paigutada kõik ühele SD kaardile (Win CE ja Igo) - kas kellelgi on sellega kokkupuudet olnud?
K.
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema vajalik SD kaart, kus oleks koos Winows CE ja Igo8? diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; mul hiinakas, millel on Windows CE instaleeritud GPSi kõhus olevale sisemisele mälukandjale ja IGo8 SD kaardile. Aga mul oleks vaja ...
mul hiinakas, millel on Windows CE instaleeritud GPSi kõhus olevale sisemisele mälukandjale ja IGo8 SD kaardile.
Aga mul oleks vaja paigutada kõik ühele SD kaardile (Win CE ja Igo) - kas kellelgi on sellega kokkupuudet olnud?
K.
Viimati muutis kepzic; 5. mai 2011 kell 19:47.
huvitav soov. ja mis sellega saavutada püüad? operatsioonisüsteem on ikka tavaliselt seadme mälus, mitte mälukaardil. mu moblal on win kõhus ja androidi olen mälukaardile pannud, aga ma pole veel kuulnud, et win mälukaardilt toimetaks.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad