Olen üritanud aeg-ajalt 320x240 resol (PDA) kaardivahetajat käima saada, ei hakka iial tööle. Muukeelsetes foorumites paistab ka teistel sarnane probleem olema. Proovisin kõike, mida foorumites leidsin. On kellelgi mõni iva kosta?
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema Mapchanger Primo 1.1 320x240? diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Olen üritanud aeg-ajalt 320x240 resol ( PDA ) kaardivahetajat käima saada, ei hakka iial tööle. Muukeelsetes foorumites paistab ka teistel ...
Olen üritanud aeg-ajalt 320x240 resol (PDA) kaardivahetajat käima saada, ei hakka iial tööle. Muukeelsetes foorumites paistab ka teistel sarnane probleem olema. Proovisin kõike, mida foorumites leidsin. On kellelgi mõni iva kosta?
Viimati muutis Joke; 21. aprill 2011 kell 09:15.
Olen nüüd proovinud igat moodi, samuti 1.1 ja 1.2 320x240 valmis pakke. Kui lisafail on MAP-kaustades, siis ei vaheta kaardi nime restartides ära, ilma selle failita vahetab info järgi kaardinime ära, aga kaarti ennast mitte. Kas ikka pole kellelgi ideid selle anomaalia kohta, arkokol näiteks?
Selle info põhjal kindlasti mitte...
Reeglina sarnaste vigade puhul on .ini failis midagi valesti või !README_mapchanger.txt läbi lugemata.
Kui nüüd proovida kuidagi aidata, siis eeldades, et on kasutusel üks viimastest primo 1.2 skinpack vaja järgmist:
- utility.ini sisu.
- failis mapchanger.nfrun eemaldada kommentaar (#) DEBUG eest.
- käivitada korra kaardivahetus.
- faili mapchanger.LOG sisu.
utility.ini:
[general]
DirContent=\SDMMC\Primo\content
DirSave=\SDMMC\Primo\save
ExeName=Primo.exe
Sound=set.wav
[mapchanger]
swpoi=0
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
[backup]
BackupDir=\SDMMC\backup
[utility]
TempHidePath=\SDMMC\~temp
Mapchanger.log puudub, trellide DEBUG eest ära võtmise korral jookseb Primo käivitumise ajal kinni.
PDA'l on enamasti mälukaart nimega Storage Card mitte SDMMC. Ehk on selles viga.
See ei ole võimalik, pole kunagi mitte kellelgi seda juhtunud. Proovi see fail asemele lahti pakkida:
MapChanger.zip
Ilma log failita ma ei oska aidata.
arkoko nfrun-ga log:
Zeile 41:path:\SD Card\Primo\utility/mapchanger.exe, savedir:\SDMMC\Primo\save\, registry:\SD Card\Primo\
Zeile 42:content:\SDMMC\Primo\content\, p1:2, poi:0, provider:_nt
Viimati muutis Joke; 1. juuni 2011 kell 09:21.
Selge. Siis tuleb utility.ini sisse kirjutada:
[general]
DirContent=\SD Card\Primo\content
DirSave=\SD Card\Primo\save
ExeName=Primo.exe
Sound=set.wav
[backup]
BackupDir=\SD Card\backup
[utility]
TempHidePath=\SD Card\~temp
Ja veenduda, et Primo on ikka Primo.exe, aga näiteks mitte Mobilenavigator.exe või midagi muud. Kui on muu, siis see ka vastavalt ExeName= real kirja panna.
Viimati muutis arkoko; 1. juuni 2011 kell 10:51.
Hmm see SD Card-i asi utility.ini-s ei paista talle eriti meeldivat , ta restarti enam ära ei tee (lülib vaid välja) ja kui nupust uuesti käima lasta, on ikka TA kaart endiselt. Primo.exe on loomulikult õige. Kui sys.txt sees sdmmc-d vahetada samuti SD Cardi vastu, ei muutu ka midagi.
Viimati muutis Joke; 1. juuni 2011 kell 11:26.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad