Kas Primo 1.2 taevasse pilved ka mingil viisil oskab panna? Panin gfx kausta juurkataloogi ka, aga edasi mõistus otsas. 1.1-l olid need alati olemas, oli kuidagi silmale kenam vaadata.
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema iGO Primo v1.2 diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Kas Primo 1.2 taevasse pilved ka mingil viisil oskab panna? Panin gfx kausta juurkataloogi ka, aga edasi mõistus otsas. 1.1-l ...
Kas Primo 1.2 taevasse pilved ka mingil viisil oskab panna? Panin gfx kausta juurkataloogi ka, aga edasi mõistus otsas. 1.1-l olid need alati olemas, oli kuidagi silmale kenam vaadata.
Nonii, kõigil on kas taevas pilvitu ja neil pole miskit vastata või siis pilves ja nad ei viitsi vastata.
Mul konkreetselt on kaardipilt 3D puhul ikka üldjuhul sellise kaldega, et taevast küll üldse näha pole. Rohkem pealtvaates vaadatuna on navigeerimine kuidagi arusaadavam. Enamasti on üks suurema ekraaniga ja resoga navi üldse 2D kaardina ees, hea kiiresti suuremat ülevaadet saada.
64MB PDA paljud nupud ja vahel pilt jäidki töötama Primo 1.2-ga paarisekundiliste pausidega. Panin 1.1 tagasi, käivitub aeglasemalt, aga muidu on täitsa väle putuk. Tundub, et uuemate jaoks jääb see kägaras ikka lahjaks või ei sobi ME6 hästi. Eks näe, kuidas 2.0-ga saab olema.
Mul sama asi, navigeerides jäi pilt kohati seisma ning liikus hästi aeglaselt ja kaarti näitas nagu tüki kaupa ette.
PDA puhul jääb 64MB RAMist väheks, vaba ilmselt seal kuskil 30-35MB. PNA puhul saab täiesti hakkama, aga muidugi rohkem ei tee paha.
jäi mainimata, et ma pidasingi silmas PNA-d.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad