Kellel neist on siis parimad kaartid iGO8/Primo tarkvaraga kasutamiseks. Ise üritasin võrrelda TeleAtlast ja Navteqi kaarte Eestis ja Pariisis. Visuaalset vahet küll ei näinud. Teeviitasid, mahasõite näitab vähemalt Pariisis täpselt ühtemoodi. Kiirusepiirangut TeleAtlas näitas 130 km/h, samas kohas Navteq aga 110 km/h. Kas Basemap, DEM, Building-failid on kaartitootjapõhised või lisab iGO need andmed suvalisele kaartile juurde? Kui map-kaustas või dem-kaustas on mitu erinevat sama piirkonna faili, siis millist navigeerimistarkvara kasutab? Nende vahel valikutegemise kohta pole ma leidnud. Kas on kellegil välja kujunenud oma lemmik kaartitootjad või kasutate suvalise tootja võimalikult uut versiooni? Kaartide mahtudes ka päris suured erinevused! Ei tahaks uskuda, et suurema mahuga kohe automaatselt parem kaart oleks. Lihtsa TomTom'iga harjunule mul need asjad veel päris segased. Millised siis teie hinnangud kaartidele?

24tänu
LinkBack URL
About LinkBacks

Vasta tsitaadiga

. Teedevõrgus ega näiteks kraavide näitamises ma vahet märganud ei ole. HUvitav, kui TM maht on üle 2 korra suurem, mis seal siis veel on?

Järjehoidjad