TopMap on välja andnud värske kaardipaki Ida-Euroopa riikidest 2009.12 seisuga.
Uuenenud on kaardid: Bosnia ja Herzegovina, Bulgaaria, Horvaatia, Kreeka, Ungari, Montenegro, Poola, Rumeenia, Serbia, Türgi ja Ukraina.
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema TopMap kaardid diskussioon Nav N Go foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; TopMap on välja andnud värske kaardipaki Ida-Euroopa riikidest 2009.12 seisuga. Uuenenud on kaardid: Bosnia ja Herzegovina, Bulgaaria, Horvaatia, Kreeka, Ungari, ...
TopMap on välja andnud värske kaardipaki Ida-Euroopa riikidest 2009.12 seisuga.
Uuenenud on kaardid: Bosnia ja Herzegovina, Bulgaaria, Horvaatia, Kreeka, Ungari, Montenegro, Poola, Rumeenia, Serbia, Türgi ja Ukraina.
Nüüd juba olemas ka 2010 Q1 kaardid
Regio on küll kuidagi uimane oma uuenduste lisamisega. Viljandis endiselt eelmise kevade seis;(
Pärnukandis ka vigu kõvasti ronkem kui Estonia83Regio_2009.06_090730 versioonis.
Väljas Uued Kaartid:
Released: 2010.05, Data – 2010.03 Topmap
Version: R3
Manufacturer: NavNGo
System Requirements: PDA or PNA device with iGO8, iGO Primo navigation program
Description:
The package detailed maps of Eastern Europe and updated POI iGO8 navigation program (R3 version).
Countries:
Hungary, Romania, Slovakia, Tjekkiet, Poland, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia Herzegovina, Montenegro, Ukraine, Greece, Cyprus, Turkey, Latvia, Lithuania, Estonia, Albania and Former YUGOSLAV Republic of Macedonia.
Road Coverage – 2,969,387 km
POI – 956 286
Road coverage: 2 969 387 km >99.5%: Hungary, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Estonia, Latvia, Greece and Cyprus, 99%: Poland, 90%: Lithuania, 83%: Bulgaria, 77%: Serbia, 73%: Romania, 70%: Turkey, 68%: Croatia, 52%: Montenegro, 40%: Ukraine, 35%: Bosnia Herzegovina
House number coverage: >99.5%: Hungary, Czech Republic and Slovenia, 95%: Estonia, 80%: Latvia, 75%: Lithuania, 65%: Croatia, 61%: Greece, 60%: Poland, 59%: Turkey, 56%: Romania, 53%: Bulgaria, 51%: Cyprus, 42%: Serbia, 40%: Slovakia, Ukraine, 3%: Bosnia Herzegovina, n/a: Montenegro, Albania, Former Yugoslav Republic Of Macedonia
Postal codes: yes
Signpost and lane information*: yes: Hungary, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, Latvia, Lithuania, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia and Turkey
Points of interest: 956 286
Milleks on map-kaustas Estonia.fda fail? Ei ole sellist laiendit enne kohanud.
Siis võiks töötada näiteks koos ka Teleatlase Eesti kaart ja Topmapi Driver Alertsi fail?
Kui päris aus nüüd olla, siis nende nappide katsetuste ajal, mis ma sooritanud olen, pole ma seda funktsiooni tööle saanud ja ega vist pole ka eriti pingutanud selle nimel. Olen lugenud, et see vaid Navteq kaartidega töötab.
TopMap kaartidel on Driver Alerts funktsioon olemas nüüd Rumeenia, Sloveenia ja Bulgaaria kaartidel.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad