800x400 resole tahaks väga navigoni peale. Jookseb vist ce5 ja ise super multimeedia autosse 7" ekraaniga.Iphones mul on navigon ja pole paremat siia ilma veel mõeldud.
Kust leida sobilik???
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema Navigon Caskale diskussioon Navigon foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; 800x400 resole tahaks väga navigoni peale. Jookseb vist ce5 ja ise super multimeedia autosse 7" ekraaniga.Iphones mul on navigon ja ...
800x400 resole tahaks väga navigoni peale. Jookseb vist ce5 ja ise super multimeedia autosse 7" ekraaniga.Iphones mul on navigon ja pole paremat siia ilma veel mõeldud.
Kust leida sobilik???
täpsem mudeli nimi ja number olex abix. see 800x400 on ikka õige? tavaliselt hiinakatel on 800x480 ikka sellistel
Phantom DVM 130G HD, 800x480 on jahh õige, näpukas läks sisse.
ma üldse ei imesta, kui sul näpukas ka navigoniga sisse tuli äkki on i phones nav i go hoopis?
IPhones on ikka Navigon v. 1.6.0 Europe, omavahel softe segi ei aja:)))
Sain nüüd asja tööle ja gps signaal ilusti olemas. Ainuke , et ei ole õige reso, nüüd siis formaadi 800x480 otsingule või saab seda kuidagi teisiti määratleda. Soft ise version7.4.3build 793 ja seade dvm 130g hd.
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad