Tänud kõigile soovituste eest! Ostsin ära Mio Moov S501 norm hinnaga.
Nüüd on probleem, et kuidas soovitu (igo primo, tomtom ja garmin) sinna peale saada. Kas keegi aitaks?
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
See on teema NAVIGON 70 PREMIUM diskussioon Navigon foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Tänud kõigile soovituste eest! Ostsin ära Mio Moov S501 norm hinnaga. Nüüd on probleem, et kuidas soovitu (igo primo, tomtom ...
Tänud kõigile soovituste eest! Ostsin ära Mio Moov S501 norm hinnaga.
Nüüd on probleem, et kuidas soovitu (igo primo, tomtom ja garmin) sinna peale saada. Kas keegi aitaks?
Nüüd esimene nõuanne - sind huvitavale küsimusele on siin foorumis piisavalt infot, nii et aita ennast kõigepealt ise!. Uuri foorumit ja kasuta otsingut ning saad palju targemaks. Pole mõtet sama asja uuesti läbi kirjutada. Märksõnaks lahtilukustamisel (kui sa seda kindlasti teha tahad) on MioPocket. Mõni sõna ka sarnase aparaadi kohta selles teemas. Kindlasti tee olemasolevast sisust enne koopia!!! Kui siis hätta jääd, küsi juba konkreetsemalt.
GPS: Hiinakas 5" WinCE6;
Tere! On pealkirjas mainitud seadme kohta mõningad küsimused. Oman ise antud seadet.
1. On keegi selle Miopocketiga lahti teinud ja kui on, siis kas on protsess sujuvalt toimunud?
2. Kui Miopocketiga lahti teha, siis jääb originaalkaart ikka alles(navigoni naviprogramm)?
3. Mul on vaba mälu seal seadmes 90 Mb ning ma tahan installida Miopocketi eraldi mälukaardile. See sisemine mälu ei tohiks segada miopocketi tööd, kui ma panen selle mälukaardile? Mälukaardile on hiljem võimalik lihtsalt lisada meediafaile et neid kasutada seadmes?
4. Mis kaarte on võimalik WIN CE6 seadmega hõlpsasti kasutada?
Ette tänades,
Janar
Üritasin siis miopocketit installida. Installib ära ja rebooti tehes jääbki tegema. Kas antud isendil pole võimalik seda kasutada või on midagi kahe silma vahele jäänud? Installimise tegin juhendi järgi miopocketi kodulehelt.
Proovi MioPocket Mini versiooni, selle puhul pole restarti vaja.
Üldiselt saab Navigon 70 seadmed ka ilma MioPocketita lahti lukustada.
Mini hakkas koheselt tööle. Siis mõtlesin, et proovin ka täisversiooni uuesti lasta ning seekord õnnestus. Hetkel töötab. Kas igo primo töötab navigoni wince6 peal, on kellelgi kogemusi?
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad