Juhent on siin http://register.metsad.ee/andmed/juh...GPS_juhend.pdf aga sellest on mulle küll vähe kasu käima ma seda ikk aei saa........
foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
1tänu
See on teema Garmin Montana Metsa eraldised diskussioon Garmin foorumis, kategoorias Navigatsiooni foorumid; Juhent on siin http://register.metsad.ee/andmed/juh...GPS_juhend.pdf aga sellest on mulle küll vähe kasu käima ma seda ikk aei saa...........
Juhent on siin http://register.metsad.ee/andmed/juh...GPS_juhend.pdf aga sellest on mulle küll vähe kasu käima ma seda ikk aei saa........
Nii, ma natuke puurisin seda asja, sain hakkama.
Nimelt teed selle sama õpetuse järgi kuni kohani kus peab hakkama salvestama gpx failiks ümber seda _lines.shp kohta.
Teed selle vector-geometry tools- polygon värgi ära ja salvestad shp faili. Siis paned kinni programmi. Eelnevalt tõmba endale expertgps programm. Siis avad expertgps-i. esimesest valikus File- Import Data ja otsid selle _lines.shp faili ja avad selle. Sealt tuleb ette tabel, seal muudad näiteks feet- meters ja shapes- tracks ja alt coordinate format valid endale sobiva mis sul ka toimib gpsis. ülejäänud peaks jääma samaks ja et code page lahtris oleks ANSI-Baltic. Siis tulevad sulle eraldised ja väike joonis paremale. Edasi vajutad ülevalt GPS- Send to GPS ja sealt näed mitu tracki sul läheb saatmisele gpsi, vajutad ok ja asi ants. Ülejäänu tuleb teha sul gpsis. Näiteks on mul montana 600, võtan menüüst track manageri. sinna on ilmunud kas siis numbrite näol või lihtsalt sõnad track, ja neid päris mitu, Kõige lihtsam, võttes iga tracki lahti ja vajutades näita kaardil, ilmuvad need sinu kaardikihile ja jäävadki nii. Kui sa neid enam ei taha näha siis vajutad sealt peida kaardil. Pea meeles, iga tracki peab eraldi tegema nähtavaks.
Kõige lihtsam viis teha neid gpsis nähtavaks, loodan et said aru.
edu
Selle töö teeb ära ka üksi ExpertGPS.
File > Import Data > sinu_fail.shp
Tere,
Kasutan võõrast teemat ära ja küsiks, kas leidub mõnd tarka, kes oleks nõus mingi tasu eest paigaldama erametsa kaardikihi Garmin GPSMap 60 cx-ile? Ise asun Tartus.
kontakti saab erkki@tehnikamarket.ee või 56281305
Suur aitäh Vilevanale!
Sain lõpuks tehtud aga....:D Nüüd Expert Gpsi prooviaeg läbi ja istun sama küna ees:D
Äkki veel mingeid variante olemas?
no kas tõesti pole kedagi, kellel soov veidi lisa teenida...oleks vaja erinevatele(Garmin Gpsmap 60cx, 62 s, oregon 400 jne) gepsudele erametsa eraldisi ja aluskaarte osadele...kui keegi tegeleb sellega Tartu kandis või veidi eemal, siis andke märku, hinnas saame ka kindlasti kokkuleppele...erkki@tehnikamarket.ee või 56281305
No suht uue kasutaja kohta võiks ikka foorumi reeglid meeles olla!Piraatlusest me siin avalikult ei propageeri. Oma kaartid saad lihtsa vaevaga Garmin.ee veebilehelt. Sa ju oled nõus maksma!
GPS: Hiinakas 5" WinCE6;
kes rääkis piraatlusest, erametsa eraldised ja metsaregister üldiselt on vabalt kättesaadav(tasuta), aluskaarti saab loomulikult osta aga lihtsam ja kiirem oleks lasta kogu töö ära teha mõnel asjatundjal, hoiaks kokku nii aega kui oma närve. Pakkumised endiselt oodatud! Kontaktid eelmises postituses.
Kes on Android telefoni või tahvelarvuti omanik, saab metsaeraldisi vaadata ja GPS-iga leida ka ilma Garminita - otse oma Android telefonist.
Tegemist on tarkvaraga "Metsaeraldised", millel on tasuta ja tasuline versioon.
Tasuta versiooni saab Android telefoni laadida otse Google Play-st. See versioon on mõeldud rohkem eraisikule - eraldise piirjooni otseselt ei näidata - metsaeraldisi saab aga otsida ja nende asukohta näha kaardil.
Tasulise litsentsi ostmise järel avaneb tarkvara täies mahus - eraldisi saab otsida, eraldise piirjooni näha kaardil, näha ümberkaudseid eraldisi.
Aluskaardina võimalik kasutada:
* Google Maps teedekaarti
* Satelliitkaarti
* Maa-ameti WMS aluskaarti
Teatiste kihi olemasolul on võimalik ka need kaardile kuvada.
Tasuline tarkvara + andmed+andmeuuendused+tarkvarauuendused = odavam kui Garmini eraldiste kiht üksinda.
Nupuvajutuse peale laadib tarkvara andmed ise telefoni. Andmed tulevad otse Keskonnateabe Keskuse kodulehelt. Hea ongi see, et andmeid on võimalik igal ajal ka alati tasuta ise uuendada.
Info tootja kodulehel: Deskis OÜ | Metsaeraldised
Link rakendusele Google Play-s: https://play.google.com/store/apps/d...roid.eraldised
Selline väga hägune reklaam. Kui sa tahad omale reklaami teha, siis palun aga ost müük on selleks. Ja siis oleks kena ka mingi võrdlus tuua.....Tasuline tarkvara + andmed+andmeuuendused+tarkvarauuendused = odavam kui Garmini eraldiste kiht üksinda. .... See tasuline maksab 95€- palju maksab siis Garmini eraldiste kiht ja kes müüb??
Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)
Järjehoidjad