Hea külaline, sa pole veel registreerunud. Võta veidi aega ja registreeru foorumisse, nii saad osa foorumi paljudest hüvedest, mis külalisena pole kahjuks võimalikud.
Crocodile 100Z
Tulemused 1 - 3 | 3-st

Crocodile 100Z

See on teema Crocodile 100Z diskussioon Becker foorumis, kategoorias Autode navigatsioonisüsteemid; Tere Beckeri fannidele! Kas teab keegi Pärnust mõnda Beckeri tundjat või siis lihtsalt kedagi targemat kes oskaks mu crocu ära ...

EF vaatleja kageguwa avatar
    Vanus
    46
    Reputatsioon
    0

ikoon 11 Crocodile 100Z

Tere Beckeri fannidele! Kas teab keegi Pärnust mõnda Beckeri tundjat või siis lihtsalt kedagi targemat kes oskaks mu crocu ära seadistada.Teed ja tänavad on olemas aga ei oska temaga vabas looduses midagi teha.Pean silmas kas vüi tavalist teekonna salvestamist ja seda mööda tagasi minekut.Aparaadi tutvustuses on küll kiidetud igasugu häid funktsioone kuid mina ei leia sealt küll eriti midagi.Sai ostetud 2010 sügisel Klick-ist.Poemüüa uuendas küll seal midagi kuid siiski huvitab mind kõige rohkem just see asukohamääramine looduses ja matkamise salvestamine.Oleks tore kui keegi viitsib diskuteerida .Tänan.t.5046499,ivarsilla@hot.ee

EF fanaatik navikunn avatar
    Vanus
    45
    Reputatsioon
    15

Vaikimisi Vs: Crocodile 100Z

beckeril on igo soft peal ,sellega suurt miskit offroadis teha pole - garmini tooted on sellejaoks
    Mina ei tea midagi - mõni ei tea sedagi

EF huviline Steel avatar
    Reputatsioon
    3

Vaikimisi Vs: Crocodile 100Z

Kiirel otsimisel netist ei leidnudki milline iGO soft täpselt sel seadmel on... tundub, et iGO 8.3
    8.3´l on jalakäia režiim olemas, offroadi ei ole.
    Teekonna salvestamine on ka olemas (logid).

Kui Sa abi ei saa, siis ma olen tõenäoliselt lähemal ajal mõned päevad Pärnus, siis ehk saan abiks olla.

Teema informatsioon

Users Browsing this Thread

Hetkel sirvib seda teemat 1 kasutajat. (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. Becker Z100 "Crocodile"
    Postitas suspert, foorumis Varia
    Vastused: 45
    Viimane postitus: 29. september 2011, 00:29

Postituse sildid

Järjehoidjad

Postitamise õigused

• Sa ei või postitada uusi teemasid
  • Sa ei või postitada vastuseid
  • Sa ei või postitada manuseid
  • Sa ei või muuta oma postitusi