Muideks mul samasugune Hiina toode ainult tiba teine firma kokku pannud. Tollis vist vaidlesin ja esitasin Hiinast tellitud sertfikaate oma kuu aega.
Viimasel päeval sain kätte tollist sest muidu oleks läinud hävitamisele või tagasi saatmisele. Tänu sellele et kuradi Hiinlased ei trükkinud kleepsule firmat ja marki.
Üldiselt töötab normaalselt aga pideva NAVI nupu kasutamisega murdus selle all üks peenike pulk ära (tehase praak).
Ei hakka juu Hiinast remonti või seadme vahetust taotlema. Võtsin ise lahti ja küsisin selle nupu paneeli siis.... . IRW ootan ikka veel vastust kuigi lubati uurida sest lahti võtmisel selgus lisaks:
1. Trükkplaadil kondekas lahti.
2.Plastmass kinnitused üheks kordseks lahti võtmiseks (lihtsalt pudenesid lukustused laiale)
3.Passatil saab parema kangi nuppudega rooli kõrval siseneda raadio menüüsse. Mul kah B6 aga ei soovita sest proovisin. Selgus et näitama hakkab auto ekraanil aga enam sellest välja ei saa, et siseneda auto menüüdesse.
Väla sain kui tõmbasin raadio toite kaitsme või siis pistiku tagant.
Lugesin foorumitest, et paljudel esineb see probleem ning enam ei proovi kah.
Lisaks kasutasin auto originaal antenni aga see antenn mis naviga hiinast kaasa saadeti nätas asukota täpsemalt. Tundus vähemalt nii.
Ahjaa vaatasin siin neid ühenduse pilte... Nooo tõesti spetsialistid teinud.
Mul oli kaasas kohe pistik mis sobis autoraadi juhtmestikku. Millel oli paar juhet lahti.
Jootsin need juhtmed siis sinna pistikusse, et saaks raadiot käima ka siis kui süütevõti (minu autol on vajutamisega mitte keeratav tavaline võti) ei ole sees ja kanalid püsiksid mälus.

LinkBack URL
About LinkBacks

Vasta tsitaadiga

Järjehoidjad